Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 207 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Brod nad Dyjí, RD 6+1, garáž, zahrada, solární panely – rodinný dům

Brod nad Dyjí, RD 6+1, garáž, zahrada, solární panely – rodinný dům - Domy Břeclav

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velmi atraktivní rodinný dům s rozlehlým pozemkem, v srdci jižní Moravy v Brodě nad Dyjí, okr. Břeclav. Vinařská obec leží na jihozápadním břehu Novomlýnských nádrží asi 15 km severozápadně od Mikulova. Cihlová stavba nabízí možnost bydlení dvou až tří generací. Dům byl zkolaudovaný v roce 1968, nyní nabízí k dispozici obytných 6+1. Ve dvoře se nachází garáž. Předmětem prodeje je také hospodářské stavení, se zastavěnou plochou cca 143 m2 a orná půda o výměře 2.647m2. Dům byl postupně rekonstruován - proběhla výměna oken za plastová, výměna dveří, elektrika je v mědi a voda v plastu. Ohřev vody a vytápění zajistí nová instalace tepelného čerpadla a solárních panelů, čímž je zajištěné snižování nákladů na energie. Vjezd autem je jak z uliční strany, tak z obecní cesty ze zadní strany přímo na pozemek. Dům má půdní prostor, který by se dal využít k případnému dobudování další obytné části. K domu náleží prostorný sklep cca 81 m2. Další výhodou je vybudovaná studna na užitkovou vodu. Brod nad Dyjí je středně velkou vinařskou obcí s 500 obyvateli a najdeme ji na pravém břehu řeky Dyje, na jihozápadním břehu vodního díla Nové Mlýny a severozápadním směrem od města Mikulov. Nyní je vyhledávanou rekreační oblastí s využitím cykloturistiky, rybaření……. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl prozatím dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

10 490 000 KčProdej / Rodinný / Brod nad Dyjí, okres Břeclavchci zjistit více >

Lanžhot, RD 3+1, pozemek 1117m2, zahrada - rodinný dům

Lanžhot, RD 3+1, pozemek 1117m2, zahrada - rodinný dům - Domy Břeclav

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 v Lanžhotě, s užitnou plochou 177 m2 a celkovou plochou pozemku 1117 m2. Co dům nabízí? Velkou zahradu, kde si můžete vychutnávat klidné letní večery, pěstovat vlastní zeleninu nebo se prostě jen tak věnovat zahradničení. Možnost rozšíření půdních prostor o další pokoje, což vám umožní přizpůsobit dům rostoucím potřebám vaší rodiny. Plastová okna zajišťující vysokou energetickou účinnost a komfort bydlení. Plynové ústřední vytápění doplněné o možnost lokálního vytápění na tuhá paliva pro ty, kteří milují teplo domácího krbu. Veškeré inženýrské sítě, takže se nemusíte obávat žádných komplikací s připojením. Další technické místnosti na zahradě, které nabízí praktické využití pro vaše zahradní nářadí nebo dílnu. Podsklepení celého domu (96 m²), které poskytuje spoustu úložného prostoru nebo prostor pro vaše hobby. Vjezd až na zahradu, což znamená pohodlné parkování a snadný přístup do vašeho nového domova. Pro lepší představu o možném budoucím stavu slouží přiložené vizualizace. Lanžhot je město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, 7 km jihovýchodně od Břeclavi, na trojmezí Česka s Rakouskem a Slovenskem. Je nejjižněji položeným moravským městem. Žije zde přibližně 3 600 obyvatel. Najdeme zde veškerou občanskou vybavenost. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

4 190 000 KčProdej / Rodinný / Lanžhot, okres Břeclavchci zjistit více >

Šatov, pronájem bytu OV 1+1, 37 m2, patrová postel – byt

Šatov, pronájem bytu OV 1+1, 37 m2, patrová postel – byt - Byty Znojmo

Představujeme Vám prakticky řešený byt 1+1, situovaný v srdci poklidného Šatova, jen kousek od historického Znojma. Tento byt, rozkládající se na celkové ploše 37 m2 ve zděné budově, je správnou volbou pro jednotlivce nebo pár hledající kompaktní bydlení. Vstupte do hlavního obytného prostoru, kde Vás přivítá chytré řešení ve formě patrové postele, která šetří místo a zároveň dodává místnosti moderní vzhled. Kuchyňský kout je prakticky řešený pro pohodlné vaření a přípravu jídel. V bytě se nachází koupelna s vanou, která je společná s toaletou. Pro extra úložný prostor je k dispozici sklep, ideální pro vaše sezónní potřeby nebo hobby vybavení. S cenou, která je více než příznivá 9900 Kč za pronájem včetně inkasa – je tento byt skvělou volbou pro ty, kdo hledají pohodlí za rozumnou cenu. Majitel si přeje jednoměsíční kauci, což je standardní postup pro zajištění Vašeho nového domova. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Parkování? Žádný problém. Před domem je dostatek místa pro váš automobil, což znamená, že nikdy nebudete mít starosti s hledáním parkovacího místa. A co Šatov? Tento malebný městys je domovem pro přibližně 1 200 obyvatel a pyšní se bohatou vinařskou tradicí ve Znojemské vinařské podoblasti. Představte si klidné procházky vinicemi a degustace místních vín, to vše jen několik kroků od vašich dveří. Objekt je připraven k okamžitému nastěhování, a tak neváhejte – vaše nová adresa v krásném Šatově může být jen pár kliknutí od vás.

9 900 Kč za měsícPronájem / 1+1 / Šatov, okres Znojmochci zjistit více >

Hrabětice, RD 4+kk, po rekonstrukci, 129m2, pergola, zahrádka - rodinný dům

Hrabětice, RD 4+kk, po rekonstrukci, 129m2, pergola, zahrádka - rodinný dům - Domy Znojmo

Představujeme Vám příležitost stát se majiteli úžasného rodinného domu 4+kk o podlahové ploše cca 96 m2 , který prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Tento jedinečný dům se nachází v malebné obci Hrabětice. Kompletní rekonstrukce - každý detail byl pečlivě promyšlen a realizován tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost. Moderní a plně vybavená kuchyň, která byla vyrobena na míru, obložky a dveře Sapeli. Vinylová podlaha s podlahovým vytápěním & tepelné čerpadlo - užijte si pohodlí a efektivitu moderních technologií, které zajistí optimální klima po celý rok. Pozemek 209 m² s pergolou 16m² a zahrádkou 62m² - ideální prostor pro relaxaci, zábavu. Bazén - představte si luxusní koupání ve vlastním bazénu s možností ohřevu vody přes tepelné čerpadlo – to vše v soukromí Vašeho domova. Možnost ponechat vybavení - domluvte se na ponechání stávajícího vybavení a ušetřete čas i peníze. Obec Hrabětice se nachází na jihovýchodě okresu Znojmo při hranici s rakouskou spolkovou zemí Dolní Rakousko, poblíž železniční trati do nedalekého Hevlína. Žije zde 877 obyvatel. Uprostřed obce, která je rovinatá, se nachází obecní úřad i zdejší kostel sv. Antonína, naopak na západě katastru obce při katastrální hranicí se sousedním Šanovem se nachází místní hřbitov. Najdeme zde ZŠ pro 1. stupeň, restauraci, poštu i potraviny. Tento rodinný dům není jen obyčejným bydlením - je to místo, kde se budou psát nové příběhy, kde se budou slavit životní úspěchy a kde najdete klid po náročném dni. Nechte se okouzlit atmosférou a pohodou, kterou tento domov nabízí. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Těšíme se na Vás.

4 900 000 KčProdej / Rodinný / Hrabětice, okres Znojmochci zjistit více >

Luleč, RD 4+kk, zahrada – rodinný dům

Luleč, RD 4+kk, zahrada – rodinný dům - Domy Vyškov

Exkluzivně představujeme rodinný dům o dispozici 4+kk nacházející se v obci Luleč nedaleko Vyškova, který v nedávné době prošel celkovou rekonstrukcí. Se zastavěnou plochou 125 m² dům nabízí velkorysý prostor, který je dokonale navržen pro pohodlné bydlení. Přízemí se pyšní vstupní chodbou (21 m²), dvěma pokoji (12 a 13 m²), koupelnou (3 m²), chodbou (7 m²), technickou místností (2,5 m²) a samostatnou toaletou. V patře se nachází další pokoj (12 m²), chodba (12 m²), koupelna (6 m²), samostatná toaleta a hlavně dominanta celého dobu v podobě otevřeného obývacího pokoje s kuchyní (39 m²). K domu náleží zahrada o výměře 226 m², která se svými úpravami čeká na budoucího majitele. Vstup na zahradu vede skrze místnost, ve které je provedena příprava na letní kuchyni. V sousedících prostorech lze vybudovat zimní zahradu a dílnu. Dům je vytápěn elektřinou, nachází se zde ale i krbová kamna s výměníkem. Dům je napojen na kanalizaci a vodovod, nachází se zde i studna s užitkovou vodou. Plynová přípojka je u domu. Pro pohodlné parkování je možnost zakoupit dvojgaráž nacházející se 300 m od domu. V obci je pošta, dětský lékař, potraviny, restaurace a koupaliště. Nejbližší obec s rozšířenou působností je necelých 7 km vzdálený Vyškov. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či domluvení termínu prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

9 750 000 KčProdej / Rodinný / Luleč, okres Vyškovchci zjistit více >

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna  - rodinný dům - Domy Žďár nad Sázavou

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m² a zastavěnou plochou 140 m² je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.  Dům je ve velice dobrém technickém stavu a bez vlhkosti, což Vám dává svobodu dotvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny. K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.  Prosetín se nachází na pomezí Vysočiny a Svratecké vrchoviny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.  Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.

1 290 000 KčProdej / Rodinný / Prosetín, okres Žďár nad Sázavouchci zjistit více >

Šumná, RD 4+1, zahrada, sklep, podkroví – rodinný dům

Šumná, RD 4+1, zahrada, sklep, podkroví – rodinný dům - Domy Znojmo

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou v obci Šumná v okrese Znojmo. Jedná se o prostorný, částečně podsklepený dům s využitím podkroví o zastavěné ploše 128 m² vhodný pro rodiny s dětmi. Součástí domu je hospodářská část využitelná jako dílna a sklad, popř. po úpravách jako letní kuchyň. Dispozice RD je 4+1. V 1. NP (přízemí) se nachází kuchyň (16 m²), obývací pokoj (29 m²), ložnice (21 m²), koupelna a samostatné WC. Ve 2. NP (podkroví) jsou 2 velké pokoje (18 m² a 14 m²) a část nevyužitého půdního prostoru, do kterého je možné další místnost vestavět. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva, plyn slouží k ohřevu vody a vaření. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Ačkoliv jsou všechny relevantní konstrukce a prvky v původním stavu, je tento rodinný dům velmi zachovalý. Nicméně se dají předpokládat stavební úpravy dle vkusu a fantazie nových majitelů. Obec Šumná má 628 obyvatel. Nachází se na okraji Národního parku Podyjí a je velmi dobře dostupná autem, vlakem i autobusem. Od Znojma je vzdálena 15 km, do Vranova nad Dyjí je to necelých 6 km a přímo na vranovskou pláž se dostanete na kole do 20 minut. V obci je mateřská i základní škola (70 m od domu), lékař, pošta, obchod i restaurace. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro bližší informace a domluvu prohlídky kontaktujte makléře.

4 790 000 KčProdej / Rodinný / Šumná, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

6 990 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

6 990 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům

Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům - Domy Blansko

Představujeme vám nabídku rodinného domu nacházejícího se v Ostrově u Macochy. Tento dvougenerační dům 6+2 s garáží a zahradou na pozemku o celkové ploše 395 m² je ideálním místem pro ty, kteří hledají prostor pro svou rodinu či nové bydlení v blízkosti přírody. Sousedící s nedotčenou přírodou Moravského krasu a v blízkosti řady turistických atrakcí, včetně kempu Jedovnice, Singletrail Moravský kras, cyklostezek a propasti Macocha, nabízí tento dům v původním stavu nekonečné možnosti pro milovníky přírody a aktivního životního stylu. Navíc, s blízkostí školy, školky, lékařské péče, restaurací a dalších místních služeb, je tento domov ideálním místem pro každodenní život. Dům je v původním stavu a se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek 3+1, což poskytuje flexibilitu pro různé životní situace, ať už se jedná o společné bydlení více generací pod jednou střechou, nebo využití jedné části pro pronájem a zajištění pasivního příjmu. Zastavěná plocha 122 m² na pozemku o rozloze 395 m² zaručuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení a rodinné aktivity na čerstvém vzduchu. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Nenechte si ujít příležitost vstoupit do života, kde se snoubí pohodlí, příroda a neomezené možnosti pro aktivní život. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

4 990 000 KčProdej / Rodinný / Ostrov u Macochy, okres Blanskochci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 207

TOPlist