Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 214 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Brno - Řečkovice, OV 2+1, 64 m², balkon, sklep – byt

Brno - Řečkovice, OV 2+1, 64 m², balkon, sklep – byt - Byty Brno

Představujeme Vám zajímavou nabídku dvou bytů v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v Brně - Řečkovicích. Byty jsou na jednom poschodí, v posledním 3. patře bytového domu a jsou vhodné pro velkou rodinu, firmu, přátelé... Jedná se o cihlový dům a oba byty lze krásně propojit a získat tím unikátní prostor pro pohodlné bydlení. Tato bytová jednotka je v původním stavu. Nachází se zde chodba, ze které jsou přístupné všechny ostatní místnosti. Dominantou bytu je obývací pokoj o výměře 17,5 m², ze které je přístup na balkon s krásným výhledem do okolí. V bytě je dále kuchyně, ložnice, koupelna, samostatná toaleta a technická místnost. K bytu náleží sklep a možnost využití kočárkárny ve společných prostorech bytového domu. Vytápění je dálkové topení s měřidly na radiátorech. Dům je po celkové rekonstrukci - plastová okna a zateplení. Parkování je přímo před domem. Řečkovice nabízí kompletní občanskou vybavenost, v okolí se nachází obchody, parky, školka, škola i lékaři. Díky nedaleké zastávce MHD je dojezdová vzdálenost do centra pouhých 20 minut. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G. Koupi nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

info v RKProdej / 2+1 / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Brno - Řečkovice, OV 2+1, 65 m², 2 balkony, sklep – byt

Brno - Řečkovice, OV 2+1, 65 m², 2 balkony, sklep – byt - Byty Brno

Představujeme Vám zajímavou nabídku dvou bytů v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v Brně - Řečkovicích. Oba byty spolu sousedí na jednom poschodí, v posledním 3. patře bytového domu a jsou vhodné pro velkou rodinu, firmu, přátelé... Jedná se cihlový dům a oba byty lze krásně propojit a získat tak unikátní prostor. První byt s celkovou užitnou plochou 65 m² je po rekonstrukci. V jednotce je chodba, ze které jsou přístupné všechny ostatní místnosti. Jsou zde dva balkony, jeden přístupný z obývacího pokoje, druhý z ložnice. V bytě se dále nachází kuchyně, koupelna, samostatná toaleta a technická místnost/šatna. K bytu dále náleží sklep a možnost využití kočárkárny ve společných prostorech bytového domu. Vytápění je dálkové s měřidly na radiátorech. Dům je po celkové rekonstrukci - plastová okna a zateplení. Parkování je přímo před domem. Řečkovice nabízí kompletní občanskou vybavenost, v okolí se nachází obchody, parky, školka, škola i lékaři. Díky nedaleké zastávce MHD je dojezdová vzdálenost do centra pouhých 20 minut. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G. Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

info v RKProdej / 2+1 / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Jaroměřice, RD 4+1 - Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada - rodinný dům

Jaroměřice, RD 4+1 - Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada - rodinný dům - Domy Svitavy

Exkluzivně nabízíme prodej historické stavby Podhajského mlýna. Jedná se o rozsáhlý objekt s uzavřeným dvorem a velkou zahradou, který kromě klidu a soukromí nabízí také široké spektrum budoucího podnikatelského využití. V přízemí historické budovy se nachází obývací pokoj (32 m²), kuchyně (12 m²), koupelnu (8 m²) a samostatné WC. V patře nachází dominantu celé obytné části objektu v podobě velikého obývacího pokoje o výměře 45 m². Vedle něj jsou na patře ještě dva pokoje (15 a 12 m²), které současně slouží jako ložnice a dětský pokoj. Součástí obytné části je také spižírna (25 m²). Veškeré obytné prostory jsou ve velice dobrém technickém stavu po průběžné celkové rekonstrukci. Objekt je dále tvořen několika hospodářskými budovami, které jsou propojeny s historickou budovou mlýna a uzavírají prostorný uzavřený dvůr. V hospodářských budovách nalezneme prostory bývalé pekárny (80 m²), truhlářskou dílnu (80 m²) a stodolu (100 m²). V historické budově se dodnes nachází dvoupatrová mlýnice kompletně vybavená historickou mlýnskou technologií. Mlýn se nachází v malebném prostředí pomezí Boskovické brázdy. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Rodinný / Jaroměřice, okres Svitavychci zjistit více >

Krumvíř, RD 3+1 a 1+kk s prostorem pro podnikání, po rekonstrukci, pozemek 629 m2, zahrada, garáž – rodinný dům

Krumvíř, RD 3+1 a 1+kk s prostorem pro podnikání, po rekonstrukci, pozemek 629 m2, zahrada, garáž – rodinný dům - Domy Břeclav

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům se zahradou po velmi zdařilé rekonstrukci v obci Krumvíř. Jedná se o dům se dvěma bytovými jednotkami o dispozicích 3+1 a 1+kk a provozovnou, dosud užívanou jako zavedená prodejna zmrzliny. Obě bytové jednotky i provozovna mají vlastní vstup a svoji koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Byt 3+1 má výměru cca 91 m2 a všechny pokoje má neprůchozí. Výměra bytu 1+kk je cca 25 m2 a provozovny cca 20 m2. Dále se v domě nachází sklad o velikosti cca 16 m2, který je podsklepen. Součástí domu je také garáž s průjezdem do dvora a na zahradu, kde je naprosté soukromí. Dům lze případně ještě rozšířit i do patra o půdní vestavbu. Tato nemovitost je tedy vhodná na bydlení pro velkou rodinu, na dvougenerační bydlení, na investici i na bydlení spojené s podnikáním. Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2020 - zateplení domu včetně stropů, kde jsou sádrokartonové podhledy, kompletně nové rozvody, topení v mědi, hliníkové radiátory, plastová okna s trojskly, keramická dlažba na podlahách, 3 nové koupelny, 2 nové kuchyňské linky + zařízení provozovny, zabezpečovací systém na 2 sekce. Dům je napojen na všechny sítě, vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. K dispozici je také vlastní studna. Na nemovitosti neváznou žádné právní vady, zástavní práva ani věcná břemena a je volný ihned. Obec Krumvíř patří mezi menší vinařské obce na jihu Moravy a nachází se na hlavním tahu mezi Brnem a Hodonínem v okrese Břeclav. Dostupnost autem je asi 30 min. do Brna a 20 min. do Hodonína. Obec má přibližně 1200 obyvatel a z občanské vybavenosti je zde k dispozici základní i mateřská škola, 3 autobusové zastávky, hřiště, potraviny, restaurace, pošta. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

6 500 000 KčProdej / Rodinný / Krumvíř, okres Břeclavchci zjistit více >

Krumvíř, prostor pro podnikání v RD s ubytováním, po rekonstrukci, pozemek 629 m2, zahrada, garáž – komerce

Krumvíř, prostor pro podnikání v RD s ubytováním, po rekonstrukci, pozemek 629 m2, zahrada, garáž – komerce - Komerční Břeclav

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům se zavedenou provozovnou zmrzliny a s ubytováním po velmi zdařilé rekonstrukci v obci Krumvíř. Dům se nachází na hlavním tahu Brno-Hodonín a nabízí tak velmi strategickou a frekventovanou polohu. V případě zájmu majitel poskytne potřebné know-how k úspěšnému podnikání. Jedná se o dům se dvěma bytovými jednotkami o dispozicích 3+1 a 1+kk. Obě bytové jednotky i provozovna mají vlastní vstup a svoji koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Byt 3+1 má výměru cca 91 m2 a všechny pokoje má neprůchozí. Výměra bytu 1+kk je cca 25 m2 a provozovny cca 20 m2. Dále se v domě nachází sklad o velikosti cca 16 m2, který je podsklepen. Součástí domu je také garáž s průjezdem do dvora a na zahradu, kde je naprosté soukromí. Dům lze případně ještě rozšířit i do patra o půdní vestavbu. Tato nemovitost je tedy vhodná na bydlení spojené s podnikáním, investici, jako bydlení pro velkou rodinu, i na dvougenerační bydlení. Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2020 - zateplení domu včetně stropů, kde jsou sádrokartonové podhledy, kompletně nové rozvody, topení v mědi, hliníkové radiátory, plastová okna s trojskly, keramická dlažba na podlahách, 3 nové koupelny, 2 nové kuchyňské linky + zařízení provozovny, zabezpečovací systém na 2 sekce. Dům je napojen na všechny sítě, vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. K dispozici je také vlastní studna. Na nemovitosti neváznou žádné právní vady, zástavní práva ani věcná břemena a je volný ihned. Obec Krumvíř patří mezi menší vinařské obce na jihu Moravy a nachází se na hlavním tahu mezi Brnem a Hodonínem v okrese Břeclav. Dostupnost autem je asi 30 min. do Brna a 20 min. do Hodonína. Obec má přibližně 1200 obyvatel a z občanské vybavenosti je zde k dispozici základní i mateřská škola, 3 autobusové zastávky, hřiště, potraviny, restaurace, pošta. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

6 500 000 KčProdej / Obchodní prostory / Krumvíř, okres Břeclavchci zjistit více >

Svitávka - OV 3+1, 102 m2, zahrada, rekonstrukce – byt

Svitávka - OV 3+1, 102 m2, zahrada, rekonstrukce – byt - Byty Blansko

Představujeme Vám jedinečnou příležitost vstoupit do světa elegance a historického kouzla v městysi Svitávka, dříve nazývaném malá Paříž. Tento rozlehlý byt 3+1 o ploše 102 m², situovaný v historickém bytovém domě, je pro Vás nyní exkluzivně k dispozici. Byt byl pečlivě rekonstruován, aby odrazil moderní životní styl s nádechem historické elegance. Nové podlahy, koupelna a zbrusu nová kuchyň je připravena na to, aby se stala centrem vašeho domácího života – místem, kde se rodina a přátelé sjednocují. Pro ty, kdo hledají únik do přírody bez nutnosti opustit domov, je k dispozici soukromá zahrádka, kde můžete vychutnávat čerstvý vzduch a klidné okamžiky. Poloha bytu je stejně atraktivní jako jeho interiér. Nachází se kousek od rozlehlého parku s Löw-Beerovou vilou, což nabízí ideální prostory pro odpočinek a rekreaci. Pro rodiny s dětmi je zde výhoda blízké mateřské školy, a pro sportovce je na dosah velká sportovní hala. A co víc, Svitávka je dokonale propojena s ruchem města, díky rychlostním příměstským vlakům, které Vás zavezou do srdce Brna v okamžiku. Tento byt je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí spojit klid menší obce s výhodami velkoměsta. Nenechte si ujít šanci vlastnit kousek historie spojený s moderním komfortem. Staňte se hrdým majitelem tohoto bytu a zažijte každodenní radost z bydlení na úrovni, kterou jste si vždy přáli. Energetický štítek nebyl dodán z toho důvodu uvádíme třídu G. S financováním rádi pomůžeme. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte našeho makléře ještě dnes. Váš nový domov na Vás čeká.

3 990 000 KčProdej / 3+1 / Svitávka, okres Blanskochci zjistit více >

Brno - Komín, mezonetový byt OV 3+kk, 110m², k rekonstrukci, skvělá lokalita - byt

Brno - Komín, mezonetový byt OV 3+kk, 110m², k rekonstrukci, skvělá lokalita - byt - Byty Brno

Rádi bychom Vám představili prostorný, mezonetový byt o celkové přibližné ploše 110 m2 ve vyhledávané lokalitě Brno - Komín. Tento byt o dispozici 3+kk s potenciálem pro větší rekonstrukci bude jistě přesně tím, co Vám bude vyhovovat. Byt se nachází ve druhém patře, je orientován do klidného vnitrobloku. Byt samotný je rozdělen do dvou podlaží. V prvním nalezneme chodbu, toaletu, dvě komory a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Ve druhém podlaží se nachází dvě ložnice a koupelna, která je vybavena vanou a druhou toaletou. Poslední rekonstrukce bytu proběhla před patnácti lety, budou tedy potřeba úpravy, ale obyvatelný je ihned. Vytápění i ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. V horkých letních dnech se můžete ochladit klimatizací. K bytu je možné dokoupit garážové stání za cenu 600.000,-, které je v přízemí bytového domu. Městská část Komín patří mezi lukrativní části Brna a to nejen díky přírodě v okolí, ale také disponuje veškerou občanskou vybaveností. I díky tomuto má byt investiční potenciál. Nespornou výhodou je jistě obchod, který se nachází přímo v domě, nedaleko je dětské hřiště, MŠ, ZŠ, přehrada i koupaliště Riviéra. PENB nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Pojďte s námi na prohlídku - jedině tak totiž zjistíte, zda je tato nemovitost vhodná ke koupi právě pro Vás. Byt lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře.

7 400 000 KčProdej / 3+kk / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – komerce

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – komerce - Komerční Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Ubytování / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa - Domy Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Chalupa / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

Sudice, RD 6+2, užitná plocha 196m2, zahrada, garáž, k rekonstrukci - rodinný dům

Sudice, RD 6+2, užitná plocha 196m2, zahrada, garáž, k rekonstrukci - rodinný dům - Domy Třebíč

Toužíte po výjimečném domě s terasou a zahradou, kde budete moci nerušeně odpočívat? Je jedním z Vašich požadavků dojezdová vzdálenost hodinu od Brna? Pak si právě Vám dovolujeme exkluzivně nabídnout ke koupi jedinečný rodinný dům o dispozici 6+2 nacházející se v obci Sudice, nedaleko Náměště nad Oslavou, v obci tak trochu ukryté před světem v údolí obklopeném poli a lesy. Jedná se o starší dům s již započatou rekonstrukcí, v domě jsou nové rozvody elektřiny, vody a tepla, plastová okna a dvě koupelny. K nastěhování přitom stačí málo - zvolit způsob vytápění, položit podlahy a dokončit celkový vzhled a stav nemovitosti vhodné k bydlení. Dům má opravdu velkorysou dispozici přes 190 m2, v přízemí se nachází garáž, technická místnost, 3 skladovací prostory a kamenný sklep. V prvním patře jsou dvě ložnice, obývací pokoj s balkonem, nebývale prostorná kuchyň s jídelnou a koupelna s vanou a WC. Z prvního patra se zároveň vychází na terasu orientovanou do svahu zahrady. V patře druhém je dispozice stejná, jen koupelna je se sprchovým koutem namísto vany. Pro lepší představu o možném budoucím stavu Vám poslouží přiložené vizualizace. Obec leží 7 km na jihovýchod od Náměště nad Oslavou v roklině okolo Sudického potůčku. V obci se nachází prodejna potravin, obecní dům, mateřská škola a TJ Sokol Sudice. PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

4 600 000 KčProdej / Vila / Sudice, okres Třebíčchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 214

TOPlist