Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 208 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Hrabětice, RD 4+kk, po rekonstrukci, 129m2, pergola, zahrádka - rodinný dům

Hrabětice, RD 4+kk, po rekonstrukci, 129m2, pergola, zahrádka - rodinný dům - Domy Znojmo

Představujeme Vám příležitost stát se majiteli úžasného rodinného domu 4+kk, který prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Tento jedinečný dům se nachází v malebné obci Hrabětice. Kompletní rekonstrukce - každý detail byl pečlivě promyšlen a realizován tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost. Moderní a plně vybavená kuchyň, která uspokojí i ten nejnáročnější gastronomický požitek vyrobena na míru. Luxusní dveře Sapeli - každý vstup do místnosti se stává zážitkem díky elegantním a kvalitním dveřím. Podlahové vytápění & tepelné čerpadlo - užijte si pohodlí a efektivitu moderních technologií, které zajistí optimální klima po celý rok. Pozemek 209m² s pergolou 16m² a zahrádkou 62m² - ideální prostor pro relaxaci, zábavu a pěstování vlastních plodin. Bazén - představte si luxusní koupání ve vlastním bazénu s možností ohřevu vody přes tepelné čerpadlo – to vše v soukromí Vašeho domova. Možnost ponechat vybavení - domluvte se na ponechání stávajícího vybavení a ušetřete čas i peníze. Obec Hrabětice se nachází na jihovýchodě okresu Znojmo při hranici s rakouskou spolkovou zemí Dolní Rakousko, poblíž železniční trati do nedalekého Hevlína. Žije zde 877 obyvatel. Uprostřed obce, která je rovinatá, se nachází obecní úřad i zdejší kostel sv. Antonína, naopak na západě katastru obce při katastrální hranicí se sousedním Šanovem se nachází místní hřbitov. Najdeme zde ZŠ pro 1. stupeň, restauraci, poštu i potraviny. Tento rodinný dům není jen obyčejným bydlením - je to místo, kde se budou psát nové příběhy, kde se budou slavit životní úspěchy a kde najdete klid po náročném dni. Nechte se okouzlit atmosférou a pohodou, kterou tento domov nabízí. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Těšíme se na Vás.

4 900 000 KčProdej / Rodinný / Hrabětice, okres Znojmochci zjistit více >

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna  - rodinný dům - Domy Žďár nad Sázavou

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m² a zastavěnou plochou 140 m² je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.  Dům je ve velice dobrém technickém stavu a bez vlhkosti, což Vám dává svobodu dotvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny. K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.  Prosetín se nachází na pomezí Vysočiny a Svratecké vrchoviny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.  Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.

1 290 000 KčProdej / Rodinný / Prosetín, okres Žďár nad Sázavouchci zjistit více >

Šumná, RD 4+1, zahrada, sklep, podkroví – rodinný dům

Šumná, RD 4+1, zahrada, sklep, podkroví – rodinný dům - Domy Znojmo

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou v obci Šumná v okrese Znojmo. Jedná se o prostorný, částečně podsklepený dům s využitím podkroví o zastavěné ploše 128 m² vhodný pro rodiny s dětmi. Součástí domu je hospodářská část využitelná jako dílna a sklad, popř. po úpravách jako letní kuchyň. Dispozice RD je 4+1. V 1. NP (přízemí) se nachází kuchyň (16 m²), obývací pokoj (29 m²), ložnice (21 m²), koupelna a samostatné WC. Ve 2. NP (podkroví) jsou 2 velké pokoje (18 m² a 14 m²) a část nevyužitého půdního prostoru, do kterého je možné další místnost vestavět. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva, plyn slouží k ohřevu vody a vaření. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Ačkoliv jsou všechny relevantní konstrukce a prvky v původním stavu, je tento rodinný dům velmi zachovalý. Nicméně se dají předpokládat stavební úpravy dle vkusu a fantazie nových majitelů. Obec Šumná má 628 obyvatel. Nachází se na okraji Národního parku Podyjí a je velmi dobře dostupná autem, vlakem i autobusem. Od Znojma je vzdálena 15 km, do Vranova nad Dyjí je to necelých 6 km a přímo na vranovskou pláž se dostanete na kole do 20 minut. V obci je mateřská i základní škola (70 m od domu), lékař, pošta, obchod i restaurace. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro bližší informace a domluvu prohlídky kontaktujte makléře.

4 790 000 KčProdej / Rodinný / Šumná, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

6 990 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

6 990 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům

Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům - Domy Blansko

Představujeme vám nabídku rodinného domu nacházejícího se v Ostrově u Macochy. Tento dvougenerační dům 6+2 s garáží a zahradou na pozemku o celkové ploše 395 m² je ideálním místem pro ty, kteří hledají prostor pro svou rodinu či nové bydlení v blízkosti přírody. Sousedící s nedotčenou přírodou Moravského krasu a v blízkosti řady turistických atrakcí, včetně kempu Jedovnice, Singletrail Moravský kras, cyklostezek a propasti Macocha, nabízí tento dům v původním stavu nekonečné možnosti pro milovníky přírody a aktivního životního stylu. Navíc, s blízkostí školy, školky, lékařské péče, restaurací a dalších místních služeb, je tento domov ideálním místem pro každodenní život. Dům je v původním stavu a se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek 3+1, což poskytuje flexibilitu pro různé životní situace, ať už se jedná o společné bydlení více generací pod jednou střechou, nebo využití jedné části pro pronájem a zajištění pasivního příjmu. Zastavěná plocha 122 m² na pozemku o rozloze 395 m² zaručuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení a rodinné aktivity na čerstvém vzduchu. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Nenechte si ujít příležitost vstoupit do života, kde se snoubí pohodlí, příroda a neomezené možnosti pro aktivní život. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

4 990 000 KčProdej / Rodinný / Ostrov u Macochy, okres Blanskochci zjistit více >

Nedvědice, výrobní areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce

Nedvědice, výrobní areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce - Komerční Brno-venkov

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční areál na okraji městyse Nedvědice, nacházejícího se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny, nedaleko Tišnova a Bystřice nad Pernštejnem. Celková plocha pozemků činí 19 015 m², z toho je přibližně 14 500 m² oploceno. Součástí oplocené plochy je dvoupodlažní hala kolaudované v roce 2017, která sloužila k celkovému turnusu odchovu ryb od líhně až po tržní rybu. V hale je umístěna technologie pro odchov ryb a funkční biologické čističky. Množství vody je dostatečné k jakémukoliv chovu ryb, ale i k dalšímu výrobnímu využití. Celková užitná plocha haly je 1 382 m², kromě nádrží na odchov ryb se zde nacházejí i kancelářské prostory a sociální zařízení včetně bytu pro zaměstnance. Hala je zateplena 100 mm polyuretanovým panelem, nosnost podlah je 2 000 kg/m². Venkovní manipulační plocha je tvořena betonovou deskou, areál je přizpůsoben na vjezd kamionů. Na pozemku se nachází vlastní studna, je zde odpadní jímka a elektřina. Na střeše haly je schválena instalace FVE. Areál je přístupný 24/7. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

30 000 000 KčProdej / Výroba / Nedvědice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Brno - Lesná, OV 2+1, 55 m2, zasklená lodžie, rekonstrukce – byt

Brno - Lesná, OV 2+1, 55 m2, zasklená lodžie, rekonstrukce – byt - Byty Brno

Exkluzivně Vám nabízíme skvělou příležitost koupit prostorný a útulný byt 2+1, v prestižní lokalitě Brno - Lesná. Tento částečně zařízený byt se nachází v panelové budově v 1. nadzemním podlaží, o přibližné rozloze 55 m² a nabízí ideální prostor pro Vaše pohodlné bydlení. Byt je v dobrém stavu, v roce 2012 proběhla rekonstrukce koupelny, interiérových dveří a kuchyně. Díky energetické náročnosti budovy, uvádějící třídu C, je zároveň ekonomickým řešením. K bytu patří i zasklená lodžie, která poskytuje příjemné místo pro relaxaci. Topení je zajištěno ústředním dálkovým systémem. Předností je blízkost mateřské a základní školy Milénova 14, tak i nedaleké centrum volného času. Největší výhodou je snadné parkování před domem. Ulice volně navazuje na lesopark Čertova rokle. Nedaleko je Halasovo náměstí s poliklinikou. Domy jsou zde obklopeny zelení a bez hluku ze silnice, což umocňuje pocit spojení města s přírodou. Na zastávku autobusů Fillova dojdete pohodlnou chůzí do 5 min. Byt je částečně zařízený, kuchyňská linka a sanita, to Vám usnadní přesun do nového domova. Nezmeškejte tuto skvělou nabídku a přijďte si prohlédnout tento úžasný byt! Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

5 900 000 KčProdej / 2+1 / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Brno - Veveří - byt OV 2+kk, 53 m2, rekonstrukce, balkon, parkování ve vnitrobloku - byt

Brno - Veveří - byt OV 2+kk, 53 m2, rekonstrukce, balkon, parkování ve vnitrobloku - byt - Byty Brno

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento krásný byt o dispozici 2+kk v Brně - Veveří. Toužíte po klidu a soukromí, ale zároveň chcete mít vše důležité na dosah? Pak je tento byt přesně pro Vás. Unikátní bydlení na výjimečném místě, s výbornou dostupností do centra města a snadným parkováním ve vnitrobloku domu. Byt je po celkové rekonstrukci, plastová okna zajistí vynikající izolaci a nachází se v zatepleném domě s novou střechou. Koupelna je vybavena vanou a má elegantní dlažbu, zatímco v ostatních místnostech najdete moderní vinylové podlahy. Na Vaše kulinářské kousky čeká moderní kuchyňská linka, v lesklém červeném dekoru, vybavená všemi potřebnými spotřebiči. Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a vynikající dostupností - to je Úvoz. Idylické místo, které Vám nabídne klid a zároveň skvělou dostupnost do centra města a okolních oblastí. Ať už hledáte místo pro odpočinek nebo inspirativní prostředí pro Vaši práci z domova, tento byt Vám to všechno může poskytnout. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Byt je díky své poloze vhodný i jako investiční. Byt je připravený na okamžité nastěhování a čeká, až mu dáte osobní nádech a proměníte ho ve svůj domov. Těšíme se na Vaši návštěvu. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. PENB uvádí třídu C. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

5 990 000 KčProdej / 2+kk / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Lipovec, RD 4+1, garáž, dvůr, sklep – rodinný dům

Lipovec, RD 4+1, garáž, dvůr, sklep – rodinný dům - Domy Blansko

K prodeji nabízíme rodinný dům se zahradou, prostornou dílnou s garáží a hospodářskými přístavky v obci Lipovec. Od Lipovce se nachází pouhých 9 km městys Jedovnice - lokalita žádaná díky známému rybníku s kempem a také s širší občanskou vybaveností. Nemovitost dispozičně poskytuje čtyři obytné pokoje, samostatnou kuchyň (10 m2), koupelnu (7,3 m2), velkou komoru (13 m2) a dále se přes chodbu (18 m2) dostaneme do prostorné kotelny (21 m2), odkud vede i přístup do sklepa. Vedle kotelny se nacházejí dřívější chlévy (24 m2), které mohou mít různé využití (k posezení, rozšíření prostor pro práci, sklad apod.) Na konci chodby navazuje průchod do velké dílny (81,5 m2), uvnitř které se nachází garáž (18 m2). Svým tvarem se dům uzavírá do čtverce, a díky tomu tvoří zahrada nádvoří s naprostým soukromím. Mimo uzavřený pozemek je i podstatná část zahrady se vzrostlými ovocnými stromy před domem (752 m2). Ze zadní strany domu pak slouží část parcely (189 m2) k přístupu do dílny s garáží. K nemovitosti také náleží prostory (28 m2) na rohu domu, se samostatným vstupem, ve kterých se nachází stará pec s kachlovými kamny. Dům je připojen na elektřinu a plyn. Zdroj vody zajišťuje vlastní studna a pro odpad slouží jímka. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací či prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

3 800 000 KčProdej / Rodinný / Lipovec, okres Blanskochci zjistit více >

Jaroměřice, RD 4+1 - Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada - rodinný dům

Jaroměřice, RD 4+1 - Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada - rodinný dům - Domy Svitavy

Exkluzivně nabízíme prodej historické stavby Podhajského mlýna. Jedná se o rozsáhlý objekt s uzavřeným dvorem a velkou zahradou, který kromě klidu a soukromí nabízí také široké spektrum budoucího podnikatelského využití. V přízemí historické budovy se nachází obývací pokoj (32 m²), kuchyně (12 m²), koupelnu (8 m²) a samostatné WC. V patře nachází dominantu celé obytné části objektu v podobě velikého obývacího pokoje o výměře 45 m². Vedle něj jsou na patře ještě dva pokoje (15 a 12 m²), které současně slouží jako ložnice a dětský pokoj. Součástí obytné části je také spižírna (25 m²). Veškeré obytné prostory jsou ve velice dobrém technickém stavu po průběžné celkové rekonstrukci. Objekt je dále tvořen několika hospodářskými budovami, které jsou propojeny s historickou budovou mlýna a uzavírají prostorný uzavřený dvůr. V hospodářských budovách nalezneme prostory bývalé pekárny (80 m²), truhlářskou dílnu (80 m²) a stodolu (100 m²). V historické budově se dodnes nachází dvoupatrová mlýnice kompletně vybavená historickou mlýnskou technologií. Mlýn se nachází v malebném prostředí pomezí Boskovické brázdy. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Rodinný / Jaroměřice, okres Svitavychci zjistit více >

Opatovice, RD 3+1, 3+kk, pozemek 373m2, garáž - rodinný dům

Opatovice, RD 3+1, 3+kk, pozemek 373m2, garáž - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Hledáte prostorný a flexibilní domov pro vaši rodinu nebo jako investici s možností pronájmu? Představujeme vám exkluzivní nabídku vícegeneračního rodinného domu v malebných Opatovicích, pouhých 15 km od centra města Brna. Co tento domov nabízí: Dvě samostatné bytové jednotky - ideální pro rodiny hledající soukromí a pohodlí nebo jako investiční příležitost s potenciálem pronájmu. Starší byt 3+1 nabízí tradiční pohodu, zatímco novější 3+kk překvapí moderním uspořádáním. Prostorný pozemek 373 m² nabízí dostatek místa pro vaše rodinné aktivity či relaxaci na čerstvém vzduchu. Garáž pro vaše vozidlo, dva sklepy pro veškeré vaše uskladnění a průjezd pro snadný přístup. Výhodná lokalita - klidné a příjemné prostředí s rychlým spojením do Brna, ať už pro práci, školu nebo zábavu. Skvělá nabídka jako investice - vícegenerační bydlení je stále více žádané a zvyšuje hodnotu nemovitosti. Nenechte si ujít šanci vlastnit tento krásný domov, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení. Opatovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nacházejí se zhruba 15 km jižně od centra Brna a necelých 5 km severoseverovýchodně od Židlochovic. Žije zde přibližně 1 200 obyvatel. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či prohlídku kontaktujte realitního makléře.

8 990 000 KčProdej / Rodinný / Opatovice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 208

TOPlist