Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 209 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Bučovice, OV 3+1 v prvorepublikové vile, 86 m2, společné prostory, garáž, k rekonstrukci – byt

Bučovice, OV 3+1 v prvorepublikové vile, 86 m2, společné prostory, garáž, k rekonstrukci – byt - Byty Vyškov

Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu v prvorepublikové vile, ve městě Bučovice. K bytu o velikosti 86 m2 náleží garáž s dílnou cca 43 m2, technické místnosti cca 40 m2, dál společné prostory chodby, suterénu. Řešíte realizaci příjemného bydlení, nebo případně sídlo firmy? Rodinná vila, nyní se dvěma bytovými jednotkami v osobním vlastnictví. Byt o dispozici 3+1, nacházející se v 1. NP rodinného domu v Bučovicích s rozdělenými bytovými jednotkami. Nabízí se velmi příjemné řešení s možností realizace dle vlastních představ - obývací pokoj s rohovým oknem, prostorná kuchyně s úložným prostorem, tři pokoje, koupelna, kde je možné zrealizovat vanu i sprchový kout, prostorná chodba s prosklenou vstupní stěnou. Suterén je nyní využíván na skladování. Zde se také nabízí výzva k dobudování samostatné bytové jednotky, sauna, posilovna, vinný sklípek, atd. , Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. Bučovice jsou město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 29 km východně od Brna na severním okraji Ždánického lesa, v nadmořské výšce 226 m n. m.. Je zde kompletní občanská vybavenost. Samotné Bučovice nabízejí veškeré sociální zázemí, základní školu, mateřskou školku, kulturní a sportovní vyžití, poštu. Město Bučovice je dostupné jak vlakem, tak i autobusem. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

2 990 000 KčProdej / 3+1 / Bučovice, okres Vyškovchci zjistit více >

Lužice u Hodonína, chata 1+kk, 20 m2, zahrada, sklep, studna – chata

Lužice u Hodonína, chata 1+kk, 20 m2, zahrada, sklep, studna – chata - Domy Hodonín

Exkluzivně Vám ke koupi nabízíme chatu se zahradou o dispozici 1+kk v obci Lužice u Hodonína. Samostatně stojící cihlová chata má dokončenou rekonstrukci - nová střecha, fasáda a v dalších úpravách se ještě pokračuje. K dispozici je vlastní studna, sklep, suché WC, připojení na elektřinu je možné, topení v kamnech typu Petry. Chata má vlastní evidenční číslo, tudíž je zde možnost zřízení trvalého pobytu. Díky dvěma příjezdům nabízí tato nemovitost zajímavou investiční příležitost. V blízkosti je rybník Lužák i s pláží k vodním radovánkám, park pro procházky přírodou soubor několika dalších vodních ploch, aj. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost - ZŠ, MŠ, obchody, lékaře, restaurace, poštu, knihovnu. Obec Lužice leží v úrodné krajině jižní Moravy, obklopena višňovými, broskvovými a jabloňovými sady a úrodnými vinicemi, 4 km jihozápadně od města Hodonína. Obec spadá do "Podluží" - jednoho z nejmalebnějších národopisných regionů Slovácka, kraje rozkládajícího se podél řeky Moravy od Zlína až k Břeclavi. Právě Podluží, nejjižnější ze slováckých regionů, ležící mezi Hodonínem, Břeclaví a Mikulovem, je znám svou věrností tradicím, přijatých od předků a neustále rozvíjených. Zpěv, tanec a pestré kroje mají stále dost místa v životě mnoha zdejších lidí tohoto regionu. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

1 290 000 KčProdej / Chata / Lužice, okres Hodonínchci zjistit více >

Bzenec, vinný sklep, užitná plocha 61m² - komerce

Bzenec, vinný sklep, užitná plocha 61m² - komerce - Ostatní Hodonín

Nabízíme Vám ke koupi vinný sklep ve městě Bzenec, nedaleko Hodonína. Máte rádi víno a toužíte po vlastním prostoru, kde byste mohli svou vášeň prozkoumávat a sdílet s ostatními? Představujeme vám naši perlu - vinný sklep v malebném Bzenci, který je připraven stát se vaším novým útočištěm plným lahodných hroznů a nezapomenutelných zážitků. S podzemní plochou 51 m² a nadzemní částí 10 m² nabízí tento sklep dostatek prostoru pro ukládání vašeho oblíbeného vína a pro hostování degustačních večerů. Pohodlí zajišťuje nová elektřina a průtokový ohřívač vody. Kuchyňka je připravena na přípravu malých občerstvení a dobroty k vašemu vínu. Největší kouzlo tohoto sklepa však spočívá v jeho atmosféře. Krbová kamna dodávají prostoru to pravé vinařské kouzlo a posezení je navrženo tak, aby podporovalo zábavu a degustaci. Chcete se ponořit do světa vín? Pak je tento sklep v Bzenci ideální volbou. Představte si, jak ochutnáváte nové odrůdy ve svém vlastním sklepě, obklopeni přáteli a rodinou. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a vstupte do světa, kde se víno stává nejen nápojem, ale zážitkem. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát svůj vlastní vinařský příběh. Bzenec je město v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji, 9 km severozápadně od Veselí nad Moravou a 12 km jihovýchodně od Kyjova. Žije zde přibližně 4 600 obyvatel. PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací kontaktujte realitního makléře.

1 290 000 KčProdej / Vinný sklep / Bzenec, okres Hodonínchci zjistit více >

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt - Byty Blansko

Nabízíme Vám k pronájmu ateliér o přibližné užitné ploše 61,9 m2, umístěný v druhém podlaží čtyřpatrového domu v bývalé administrativní budově Adastu Adamov. Ateliér sestává z pokoje s kuchyňským koutem (27,5 m²), předsíně (3,9 m²), koupelny s rohovou vanou (4,4 m²), toalety (1,2 m²) a ložnice (24,9 m²). Okna jsou s výhledem na severozápad – jednak do zeleně, jednak na vlastní parkoviště. Pokoj s kuchyňským koutem je vybaven kuchyňskou linkou, s elektrickým sporákem s troubou, ledničkou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Další výbavou pokoje je stůl se čtyřmi židlemi, dvoulůžko a skříň. V koupelně je rohová vana a umývadlo. Vybavením pokoje je lůžko a několik skříní. K dispozici je připojení na internet. Ateliéru je napojen na centrální plynové vytápění (náklady na vytápění jsou zahrnuty v ceně nájemného); elektřina, vodné a stočné se platí na základě měsíčního vyúčtování. Pro bezpečné odložení např. jízdních kol je možné využít rozsáhlé společné prostory na podlaží domu. Ateliér je unikátně lokalizován cca 100 m od vlakové zastávky; dojezdová doba do Brna je 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení – obchodní centrum s restaurací a poštou je vzdáleno cca 100 m, vlaková zastávka 100 m, autobusová zastávka s přímým spojením do Vyškova je před domem, zdravotní středisko a lékárna do tří minut chůze. Ateliér je ihned k nastěhování, majitel preferuje dlouhodobý pronájem – ateliér je vhodný pro pár, případně s malými dětmi (případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 13 000,- Kč/měsíc (cena nájmu zahrnuje náklady na vytápění) + měsíční fakturace za spotřebovanou elektřinu a vodu. Vratná kauce je 26 000 Kč + provize realitní kanceláři 19 500 Kč.

13 000 Kč za měsícPronájem / 2+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Synalov, RD 2+1, v rekonstrukci, pozemek 300m2, zahrádka - rodinný dům

Synalov, RD 2+1, v rekonstrukci, pozemek 300m2, zahrádka - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Hledáte místo, kde byste mohli začít novou kapitolu svého života? Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu 2+1 v obci Synalov, kde na Vás čeká klid venkova s nekonečnými možnostmi vytvoření domova vašich snů. Na pozemku o celkové ploše 300 m² najdete dům s užitnou plochou cca 102 m². Dům sice vyžaduje rekonstrukci, ale právě to vám dává jedinečnou šanci vytvořit si domov přesně podle vašich představ. Dům nabízí obývací místnost, kuchyň - v procesu přípravy, průchozí pokoj, který může sloužit jako pokoj pro hosty, dětský pokoj nebo pracovnu, WC, koupelnu a technickou místnost. Ideální pro malou rodinu nebo pár, který hledá klidné bydlení s možností vlastního upravení. K dispozici je také menší zahrádka, která čeká, až ji oživíte svými zahradnickými dovednostmi. Představte si vlastní zeleninový záhon nebo útulný koutek pro relaxaci. Hospodářské stavení - na pozemku se nachází také stodola, která nabízí mnohostranné využití - ať už jako dílna, sklad, nebo prostor pro vaše hobby. Synalov je známý svou poklidnou atmosférou a krásnou přírodou. Ideální pro milovníky venkova, turistiku a cyklistiku. Město Tišnov, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, je vzdálené autem cca 15min, Brno cca 40min. Nečekejte, přijďte se podívat - tato nabídka stojí za zvážení. PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

1 990 000 KčProdej / Rodinný / Synalov, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt - Byty Blansko

Se souhlasem majitele Vám nabízíme k pronájmu byt 1+kk před dokončením výstavby o přibližné užitné ploše 51,7 m2, umístěný v druhém podlaží energeticky úsporné budovy v centrální části města Adamov. Bytová jednotka je orientovaná do klidové zóny a sestává z obytné místnosti s kuchyňským koutem (celkem 38 m2), malé koupelny s umývadlem, sprchovým koutem a toaletou (5 m2) a prostornější předsíně (8,7 m2). Okna jsou s výhledem na severovýchod – do zeleně a na řeku Svitavu. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s dřezem, sklokeramickou varnou deskou, vestavnou elektrickou troubou, vestavnou myčkou nádobí a mikrovlnkou. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem, vytápění je řešeno elektrickým akumulačním přímotopným tělesem, odpady jsou odváděny do vlastní ČOV objektu. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení - prodejna Albert, restaurace s možností oběda, drogerie, prodejna tabáku a pošta je v přízemí pod nabízeným bytem, zdravotní středisko a lékárna jsou vzdáleny tři minuty chůze, mateřská školka a škola do čtvrt hodiny. Okolí Adamova nabízí nepřeberně možností trávení volného času (cyklostezka podél řeky Svitavy, jeskyně Býčí skála a Jáchymka, několik přírodních rezervací). Vlaková zastávka na trati Brno – Blansko, zastávka MHD a autobusu směr Vyškov jsou vzdálené minutu od objektu. Cesta vlakem do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Bytová jednotka bude k nastěhování od 3.5., majitel preferuje dlouhodobý pronájem (ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo pár, popř. i s malým dítětem; případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 12 000,- Kč/měsíc, zahrnuje i úklid společných prostor. Elektřinu hradí nájemník ve vlastní režii, měsíční záloha na vodné a stočné je 350 Kč/osoba. Vratná kauce je ve výši tří měsíčních nájmů + provize realitní kanceláři 18 000 Kč.

12 000 Kč za měsícPronájem / 1+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Hrušovany nad Jevišovkou, RD 2x 3+1, 791m² pozemek, bazén, vířivka - rodinný dům

Hrušovany nad Jevišovkou, RD 2x 3+1, 791m² pozemek, bazén, vířivka - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velmi pěkný, dvojgenerační rodinný dům o dispozici 2x3+1+suterén o přibližné celkové ploše pozemku 791 m2 v Hrušovanech nad Jevišovkou okr. Znojmo. Jedná se o koncový, patrový, řadový rodinný dům se sedlovou střechou ve velmi dobrém stavu. V tomto rodinném domě najdete v suterénu, který poskytuje v létě příjemnou teplotu, krásnou saunu, novou vířivku a další místnosti. V přízemí a 1.patře jsou bytové jednoty o dispozici 3+1. Na pozemku je studna, takže lze uzavřít obecní vodu. V přízemí je také nová elektřina a z obýváku vstup na prostornou terasu. Na pozemku jsou také zahradní domky s posezením, dřevník na nábytek a nářadí. V zadní části pozemku je krásný bazén se zastřešením. Ohřev vody je řešen plynovým kotlem, sauna elektřinou. Vytápění domu je plynem, kachlovými kamny s výměníkem. Tento úžasný rodinný dům může nový majitel využít k bydlení bez dalších investic, ale také i jako investici např. na pronájem. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Hrušovany nad Jevišovkou jsou malé město v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, 26 km východně od Znojma, 5 km od hranic s Rakouskem, na řece Jevišovce nedaleko jejího ústí do Dyje. Žije zde cca 3245 obyvatel. Koupi domu lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme. Zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vás a Vaše plány nejlépe posoudíte při osobní prohlídce. Proto neváhejte a tuto prohlídku prodávané nemovitosti si domluvte s realitním makléřem.

6 990 000 KčProdej / Rodinný / Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmochci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 209

TOPlist