Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 218 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna  - rodinný dům - Domy Žďár nad Sázavou

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m² a zastavěnou plochou 140 m² je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.  Dům je v původním stavu, což Vám dává svobodu přetvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny. K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.  Prosetín, srdce idylické Vysočiny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.  Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Tento rodinný dům čeká na svého nového majitele, který dokáže ocenit jeho potenciál a promění ho ve skvost. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.

1 290 000 KčProdej / Rodinný / Prosetín, okres Žďár nad Sázavouchci zjistit více >

Ivančice - Alexovice, byt OV 3+kk, 87,9 m² , zděné jádro, sklep - byt

Ivančice - Alexovice, byt OV 3+kk,  87,9 m² , zděné jádro, sklep - byt - Byty Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme prodej velmi pěkného a zajímavého bytu o velikosti 3+kk v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše cca 87,99 m2 k bytu náleží také sklep. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí dvoupodlažního zděného domu na ulici Tovární v Ivančicích v části Alexovice. Byt prošel v letech 2018-2020 celkovou rekonstrukcí - dělala se nová elektroinstalace, jsou nové rozvody vody a odpadů, zateplené podlahy i stropy, plastová okna s trojskly a také je nové topení. V bytě jsou jednotné vinylové podlahy v dekoru světlého dřeva a obložkové dveře. Dispozice bytu: Obývací pokoj cca 26,51 m2 Kuchyň se spíží cca 12,58 m2 Ložnice cca 9,81 m2 Dětský pokoj ( pracovna) cca 8,36 m2 Šatna cca 4,52 m2 Koupelna cca 8,75 m2 WC cca 1,73 m2 Chodba cca 7,96 m2 Výhodou je vlastní vstup do budovy, čímž získáte další úložný prostor, třeba na botníky. K bytu náleží také sklepní kóje. Vytápění domu je dálkové. V současnosti probíhají jednání o celkové revitalizaci domu, kdy je v plánu nová fasáda a střecha. Můžete si pronajmout i garáž ve dvoře, ale okolí domu nabízí bezproblémové parkování. Bytový dům leží na okraji obce v bezprostřední blízkosti přírody, řeky a lesů a má krásné okolí k procházkám nebo jízdě na kole. Blízkém okolí najdete vyhlášené ivančické restaurace RAF, Pod kapličkou nebo U Brázdů, jsou zde tenisové kurty i hřiště, MŠ a ZŠ v dosahu. Tato lokalita nabízí poklidnou atmosféru s veškerou občanskou vybaveností města. Velmi dobrá dopravní dostupnost do centra je zajištěna MHD autobusovou dopravou Koupi bytu je možné financovat i hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento nadstandartní a výjimečný byt vhodný právě pro Vás. Pro více informací a prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

4 990 000 KčProdej / 3+kk / Ivančice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Brno-město, ul. Veselá, atypický byt OV 4+2, užitná plocha 106 m², sklep - byt

Brno-město, ul. Veselá, atypický byt OV 4+2, užitná plocha 106 m², sklep - byt - Byty Brno

Jedinečná příležitost vlastnit prostorný a stylový byt v srdci Brna - exkluzivně Vám nabízíme ke koupi byt 4+2 o rozloze 106 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě centra Brna, na ulici Veselá. Tento byt, který kombinuje prostornost, styl a praktičnost, je vaší bránou k pohodlnému a modernímu životu v srdci města. Co dělá tento byt výjimečným? Prostor, světlo a klid - s vysokými stropy, velkými okny do vnitrobloku a rozlohou 106 m² nabízí tento byt více než dostatek místa pro váš komfortní život. Prostorné a tiché pokoje jsou perfektní místo pro relaxaci i práci. Dvojí komfort - díky dvěma kuchyním a dvěma koupelnám se jedná o ideální volbu pro rodiny nebo pro ty, kdo chtějí byt sdílet s přáteli či pronajímat část svého domova. Centrální poloha - umístění v centru Brna zajišťuje, že vše, co potřebujete, je na dosah ruky. Obchody, restaurace, kulturní zařízení a zastávky MHD jsou jen pár kroků od vašich dveří. Flexibilní možnosti užívání - s možností rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky 2+kk po menších stavebních úpravách se tento byt stává nejen skvělým domovem, ale i zajímavou investicí. Vlastní plynový kotel, bojler a zařízení bytu jsou součástí nabídky. Navíc, s velkým sklepem 15 m² máte dostatek prostoru pro vaše hobby nebo úložný prostor. Ať už hledáte prostorný domov pro svoji rodinu, chcete investovat do nemovitostí nebo hledáte flexibilní bydlení s možností pronájmu, tento byt v centru Brna je tou pravou volbou pro vás. Zavolejte nám ještě dnes a domluvte si prohlídku - pro více informací kontaktujte realitního makléře. PENB nebyl dodán - z tohoto důvodu uvádíme třídu G.

8 990 000 KčProdej / Atypický / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Brno - Jundrov, chata 1+1, 44m2, pozemek 756m2, zařízená – chata

Brno - Jundrov, chata 1+1, 44m2, pozemek 756m2, zařízená – chata - Domy Brno

Nabízíme Vám luxusní chatu o dispozici 1+1 a přibližné užitné ploše 44m2 s pozemkem o celkové výměře 756m2 v Brně - Jundrově v těsné blízkosti řeky Svratky. Chata je zrekonstruovaná, zateplená, v oknech jsou nainstalované elektrické žaluzie, zabudovaný bezpečnostní alarm a internet. Nově zbudovaný plot poskytuje absolutní soukromí. Nemovitost se nachází 100m od pláže, 200m od splavu, což je obrovskou výhodou této nemovitosti. Je ideálním místem pro odpočinek a polohu objektu ocení také milovníci rybaření. Kuchyň ( 15m2) je zcela vybavená ( kuchyňská linka, spotřebiče, jídelní stůl), její součástí je také samostatná spíž. Pokoj se vstupem na zastřešenou verandu ( celkem 22m2) je vybavený manželskou postelí, je zde také prostorná šatní skříň s komodou na uložení oděvů. V koupelně se nachází sprchový kout, bidet, umyvadlo a toaleta. Chata je napojena na vodovodní řád a kanalizaci. Celý interiér chaty je v dekoru dřeva, je opravdu krásný, nadčasový. Výhodou je také nová zastřešená pergola, kde je možné relaxovat za každého počasí. Majitel má do celého objektu koupené podlahové topení, které je již v ceně. Za zmínku jistě stojí možnost čerpání vody z řeky Svratky, kde je zavedeno čerpadlo např. za účelem zalévání zahrady. K chatě zároveň náleží pozemek, na kterém je zřízeno parkovací místo, kde je také elektrický posun brány pomocí dálkového ovládání. Do budoucna možnost rozšíření budovy o nadstavbu. Pozemek s chatou lze vyměnit s doplatkem za byt v Brně. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán - z toho důvodu je chata zařazena do třídy G. Při osobní prohlídce bezesporu oceníte kvality i polohu této výjimečné nemovitosti. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme. Proto neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

info v RKProdej / Chata / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Nedvědice, skladovací prostory, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce

Nedvědice, skladovací prostory, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce - Komerční Brno-venkov

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční areál na okraji městyse Nedvědice, nacházejícího se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny, nedaleko města Bystřice nad Pernštějnem. Celková plocha pozemků činí 19 015 m², z toho je přibližně 14 500 m² oploceno. Součástí oplocené plochy je dvoupodlažní hala kolaudovaná v roce 2017, která sloužila k celkovému turnusu odchovu ryb od líhně až po tržní rybu. V hale je umístěna technologie pro odchov ryb a funkční biologická čistička. Objem chovných nádrží je přibližně 530 m³, objem biofiltrů s bioelementy je přibližně 280 m³. Množství vody je dostatečné k jakémukoliv chovu ryb. Vybavení je součástí prodeje. V případě zájmu může být po dohodě s majitelem demontováno a hala bude předána kompletně vyklizená. Celková užitná plocha haly je 1 382 m², kromě nádrží na odchov ryb se zde nacházejí i kancelářské prostory a sociální zařízení. Hala je opláštěna 100 mm polyuretanovým panelem, nosnost podlah je 2 000 kg/m². Venkovní manipulační plocha je tvořena betonovou deskou, areál je přizpůsoben na vjezd kamionů. Na pozemku se nachází vlastní studna, je zde odpadní jímka a elektřina. Na střeše haly je schválena instalace FVE. Areál je přístupný 24/7. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

30 000 000 KčProdej / Sklady / Nedvědice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Svitávka - OV 3+1, 102 m2, zahrada, rekonstrukce – byt

Svitávka - OV 3+1, 102 m2, zahrada, rekonstrukce – byt - Byty Blansko

Představujeme Vám jedinečnou příležitost vstoupit do světa elegance a historického kouzla v městysi Svitávka, dříve nazývaném malá Paříž. Tento rozlehlý byt 3+1 o ploše 102 m², situovaný v historickém bytovém domě, je pro Vás nyní exkluzivně k dispozici. Byt byl pečlivě rekonstruován, aby odrazil moderní životní styl s nádechem historické elegance. Nové podlahy, koupelna a zbrusu nová kuchyň je připravena na to, aby se stala centrem vašeho domácího života – místem, kde se rodina a přátelé sjednocují. Pro ty, kdo hledají únik do přírody bez nutnosti opustit domov, je k dispozici soukromá zahrádka, kde můžete vychutnávat čerstvý vzduch a klidné okamžiky. Poloha bytu je stejně atraktivní jako jeho interiér. Nachází se kousek od rozlehlého parku s Löw-Beerovou vilou, což nabízí ideální prostory pro odpočinek a rekreaci. Pro rodiny s dětmi je zde výhoda blízké mateřské školy, a pro sportovce je na dosah velká sportovní hala. A co víc, Svitávka je dokonale propojena s ruchem města, díky rychlostním příměstským vlakům, které Vás zavezou do srdce Brna v okamžiku. Tento byt je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí spojit klid menší obce s výhodami velkoměsta. Nenechte si ujít šanci vlastnit kousek historie spojený s moderním komfortem. Staňte se hrdým majitelem tohoto bytu a zažijte každodenní radost z bydlení na úrovni, kterou jste si vždy přáli. Energetický štítek nebyl dodán z toho důvodu uvádíme třídu G. S financováním rádi pomůžeme. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte našeho makléře ještě dnes. Váš nový domov na Vás čeká.

4 190 000 KčProdej / 3+1 / Svitávka, okres Blanskochci zjistit více >

Nedvědice, rybářský areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce

Nedvědice, rybářský areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce - Komerční Brno-venkov

Exkluzivně nabízíme k prodeji rybářský areál na okraji městyse Nedvědice, nacházejícího se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny, nedaleko města Bystřice nad Pernštějnem. Celková plocha pozemků činí 19 015 m², z toho je přibližně 14 500 m² oploceno. Součástí oplocené plochy je dvoupodlažní hala kolaudované v roce 2017, která sloužila k celkovému turnusu odchovu ryb od líhně až po tržní rybu. V hale je umístěna technologie pro odchov ryb a funkční biologická čistička. Objem chovných nádrží je přibližně 530 m³, objem biofiltrů s bioelementy je přibližně 280 m³. Množství vody je dostatečné k jakémukoliv chovu ryb. Celková užitná plocha haly je 1 382 m², kromě nádrží na odchov ryb se zde nacházejí i kancelářské prostory a sociální zařízení. Hala je opláštěna 100 mm polyuretanovým panelem, nosnost podlah je 2 000 kg/m². Venkovní manipulační plocha je tvořena betonovou deskou, areál je přizpůsoben na vjezd kamionů. Na pozemku se nachází vlastní studna, je zde odpadní jímka a elektřina. Na střeše haly je schválena instalace FVE. Areál je přístupný 24/7. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

30 000 000 KčProdej / Výroba / Nedvědice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Bruntál, prodej nadstandartního RD, podlahová plocha 520 m², víceúčelové využití - rodinný dům

Bruntál, prodej nadstandartního RD, podlahová plocha 520 m², víceúčelové využití - rodinný dům - Domy Bruntál

Láká Vás bydlet v historickém centru? Pak máme pro Vás tuto neodolatelnou nabídku rodinného domu přímo u náměstí Míru v Bruntále. Zajímavou úvahou by mohlo být též i bydlení spojené s komerčním využitím. Díky své poloze v historickém centru má dům skvělý přístup k veškeré občanské vybavenosti - obchody, restaurace, kavárny, školy a kulturní památky jsou jen pár kroků od vašich dveří. Tento domov je perfektní kombinací moderního bydlení a historického kouzla, která splňuje všechny potřeby a požadavky dnešního života. Jedná se o podsklepený dům o podlahové ploše cca 520 m², který má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. V roce 2018 prošel objekt kompletní rekonstrukcí včetně vybudování nové elektroinstalace, vodoinstalace a topné soustavy. Byla osazena plastová okna s trojskly, a vyměněna celá střecha včetně krytiny. Dům je celý koncipovaný podle principů Feng-šuej. Pravá část 1 NP. je zkolaudovaná pro zdravotnické zařízení, je tedy možné mít zde jakoukoliv ordinaci včetně zubní. Samozřejmostí je čekárna, a veškeré zázemí pro zákazníky i personál. Dále je zde vstup do sklepa a na dvůr. Ve 2 NP. má sídlo zavedená firma zabývající se tradiční čínskou medicínou, která by v domě mohla působit i nadále. Recepce provozovny zajišťuje vstup do budovy, je možné ji tedy využít i pro spodní patro. Veškeré komerční prostory nabízí velmi zajímavý měsíční profit. Obytné podkroví lze využít mnoha způsoby. Vzhledem k tomu, že má vlastní koupelnu s WC a mezonetový spací prostor, může tak sloužit jako ateliér, pracovna nebo samostatná bytová jednotka. Vytápění je lokální, které zajišťuje plynový kotel a podlahové topení v celém domě. Objekt je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci a plyn je přiveden do domu. Každé patro má svůj elektroměr a plynoměr, dům je pod kamerovým systémem s alarmem a službami bezpečností agentury. V domě je také výtah, který vede i do podkrovního bytu. Bruntál je město v Moravskoslezském kraji, které kromě kompletní občanské vybavenosti nabízí krásný zámek s arkádovým nádvořím a parkem, zbytky hradeb s okrouhlou baštou, aquapark s wellness centrem, nově zrekonstruované 3D kino či divadlo. Okolí Bruntálu pak přímo vybízí k mnoha aktivitám a výletům. Můžete navštívit nejvyšší horu Jeseníků Praděd nebo známé lázně Karlova Studánka. V zimě je zde bezpočet možností pro sjezdové i běžecké lyžování, v létě se zase můžete vykoupat v nedaleké přehradě Slezská Harta. PENB nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. S financováním Vám rádi pomůžeme, nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Pojďte s námi na prohlídku - tato nemovitost si zaslouží Vaší pozornost.

12 000 000 KčProdej / Rodinný / Bruntál, okres Bruntálchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 218

TOPlist