Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 208 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt - Byty Blansko

Se souhlasem majitele Vám nabízíme k pronájmu byt 1+kk před dokončením výstavby o přibližné užitné ploše 51,7 m2, umístěný v druhém podlaží energeticky úsporné budovy v centrální části města Adamov. Bytová jednotka je orientovaná do klidové zóny a sestává z obytné místnosti s kuchyňským koutem (celkem 38 m2), malé koupelny s umývadlem, sprchovým koutem a toaletou (5 m2) a prostornější předsíně (8,7 m2). Okna jsou s výhledem na severovýchod – do zeleně a na řeku Svitavu. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s dřezem, sklokeramickou varnou deskou, vestavnou elektrickou troubou, vestavnou myčkou nádobí a mikrovlnkou. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem, vytápění je řešeno elektrickým akumulačním přímotopným tělesem, odpady jsou odváděny do vlastní ČOV objektu. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení - prodejna Albert, restaurace s možností oběda, drogerie, prodejna tabáku a pošta je v přízemí pod nabízeným bytem, zdravotní středisko a lékárna jsou vzdáleny tři minuty chůze, mateřská školka a škola do čtvrt hodiny. Okolí Adamova nabízí nepřeberně možností trávení volného času (cyklostezka podél řeky Svitavy, jeskyně Býčí skála a Jáchymka, několik přírodních rezervací). Vlaková zastávka na trati Brno – Blansko, zastávka MHD a autobusu směr Vyškov jsou vzdálené minutu od objektu. Cesta vlakem do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Bytová jednotka bude k nastěhování od 3.5., majitel preferuje dlouhodobý pronájem (ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo pár, popř. i s malým dítětem; případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 12 000,- Kč/měsíc, zahrnuje i úklid společných prostor. Elektřinu hradí nájemník ve vlastní režii, měsíční záloha na vodné a stočné je 350 Kč/osoba. Vratná kauce je ve výši tří měsíčních nájmů + provize realitní kanceláři 18 000 Kč.

12 000 Kč za měsícPronájem / 1+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 590 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 590 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Stonařov, RD 4+1, pozemek 346m2, krb, zahrada - rodinný dům

Stonařov, RD 4+1, pozemek 346m2, krb, zahrada - rodinný dům - Domy Jihlava

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 v obci Stonařov. Jedná se o cihlový dům se sedlovou střechou, dvorem a zahradou. Celková plocha pozemku je 346 m2. V přízemí se nachází chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a wc. V půdní vestavbě najdeme pokoj s šatnou, kterou lze využít i jako pracovnu či prostor na spaní stejně jako současní majitelé, dále je zde prostor na další pokoj, koupelnu a wc, jenž si můžete dodělat dle vlastních představ. Vnitřní prostory prošly zdařilou rekonstrukcí, přibližně před 10ti lety byla dělána střecha a okna, dům je podřezaný a ještě čeká na zateplení a dodělání fasády. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápění je pomocí plynového kotle se zásobníkem nebo krbu na tuhá paliva a je zde i podlahové topení. U domu je terasa, na dvoře dílna a kůlna. Na zahradu je přístup i z druhé strany a lze na ni vjet autem. Obec Stonařov leží v okrese Jihlava, na trase mezi Mor. Budějovicemi a Jihlavou, od které je vzdálený cca 12 km. Najdeme zde ZŠ, MŠ, knihovnu, zdravotní středisko, potraviny, poštu, divadelní soubor, muzeum meteoritů a mnoho dalšího. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Financování Vám rádi zajistíme. Pro více informací, kontaktujte realitního makléře.

3 590 000 KčProdej / Rodinný / Stonařov, okres Jihlavachci zjistit více >

Zastávka u Brna, RD 4+2, zahrada 184m2, dvě bytové jednotky - rodinný dům

Zastávka u Brna, RD 4+2, zahrada 184m2, dvě bytové jednotky - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento prostorný rodinný dům 4+2 v malebné Zastávce u Brna, který je synonymem pro pohodlné bydlení a domácí harmonii. Podlahová plocha 110 m² a celková plocha pozemku 231 m² vám poskytne dostatek prostoru pro váš každodenní život. Zahrada o rozloze 184 m² je oplocená a připravená na vaše rodinné oslavy, dětské hry nebo lenošení s knihou v ruce. Cihlový dům prošel láskyplnou částečnou rekonstrukcí, budoucí majitel však musí počítat s další investicí. Střecha je nová - 2 roky i plastová okna, která zajistí dokonalou izolaci. Podlaha je téměř všude plovoucí, v kuchyni je praktické lino, v koupelně dlažba a v ložnici stylový vinyl. Dvě samostatné koupelny s WC zaručují pohodlí pro celou rodinu, jednu z koupelen bude nutné ještě zrekonstruovat, ale rozložení domu 2x 2+1 nebo 3+1 a 1+1 nabízí flexibilitu podle vašich potřeb. Ideální pro větší rodinu nebo jako investice s možností pronájmu části nemovitosti. Velkou výhodou je také možnost vybudovat další jednotku o dispozici 3+1 v podkroví - což jistě budoucí majitelé ocení jako skvělou investici. Dva samostatné vchody a další stavba o velikosti cca 43 m² přes cestu, která může posloužit jako garáž s letní kuchyňkou dodávají této nemovitosti další hodnotu. Ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel a vytápění? Na výběr máte mezi plynem nebo krbem pro romantické večery. Samozřejmostí jsou všechny inženýrské sítě. Další velkou výhodou je lokalita - do Brna dojedete autem za pouhých 15 minut. Tento dům není jen stavbou, je to místo, kde se budou psát nové příběhy vaší rodiny. Kde každý den začíná sluncem zalitou zahradou a končí u krbu s pohádkou na dobrou noc. Neváhejte a udělejte první krok k životu, po kterém toužíte. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte, jak se může tento dům stát vaším novým domovem. Majitelé si vyhrazují právo bydlet v RD ještě měsíc po zaplacení ceny na jejich účet, aby si mohli najít nové bydlení. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.

5 690 000 KčProdej / Rodinný / Zastávka, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Adamov, pronájem gastroprovozu, 71 m², kuchyně, sklad, sklep – komerce

Adamov, pronájem gastroprovozu, 71 m², kuchyně, sklad, sklep – komerce - Komerční Blansko

Se souhlasem vlastníka vám nabízíme k pronájmu objekt kuchyně bývalé restaurace v centrální části města Adamov. Nabízené prostory jsou součástí a.centra (zahrnuje i supermarket, drogerii, pizzerii, poštu a prodejnu tabáku). Prostory jsou velmi dobře přístupné jednak z parkoviště před objektem, jednak ze zadní strany příjezdem pro nákladní dopravu k dvěma zásobovacím rampám. Nabízené prostory sestávají z částečně vybavené kuchyně (26,5 m2) s přístupovými prostory od zásobovacích ramp (2,9 a 5,8 m2), z chodby s možností využití jako příruční sklad (9,4 m2), bezbariérového WC (4,0 m2), výlevny (1,8 m2) a sklepních prostor (20,3 m2). Do objektu je přivedena elektřina 230 + 380 V, plyn a voda (dodavatel - vodárenská společnost Adavak - má třetí nejlevnější vodné v JM kraji). Vytápění je zajištěno přímotopy, odvod odpadů je řešen ČOV. Prostory jsou využitelné např. pro gastroprovoz, rozvoz jídel, catering apod. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Vlaková zastávka na trati Brno - Blansko je vzdálená minutu od objektu, cesta do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Autobus do Vyškova a MHD staví před objektem. Majitel preferuje pronájem prostor kompletně, nájemné je 8 000 Kč + služby, vratná kauce je tříměsíční nájemné, provize RK 12 000 Kč. Prostory jsou připraveny k předání do nájmu ihned dle dohody.

8 000 Kč za měsícPronájem / Restaurace / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt - Byty Blansko

Nabízíme Vám k pronájmu ateliér o přibližné užitné ploše 61,9 m2, umístěný v druhém podlaží čtyřpatrového domu v bývalé administrativní budově Adastu Adamov. Ateliér sestává z pokoje s kuchyňským koutem (27,5 m²), předsíně (3,9 m²), koupelny s rohovou vanou (4,4 m²), toalety (1,2 m²) a ložnice (24,9 m²). Okna jsou s výhledem na severozápad – jednak do zeleně, jednak na vlastní parkoviště. Pokoj s kuchyňským koutem je vybaven kuchyňskou linkou, s elektrickým sporákem s troubou, ledničkou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Další výbavou pokoje je stůl se čtyřmi židlemi, dvoulůžko a skříň. V koupelně je rohová vana a umývadlo. Vybavením pokoje je lůžko a několik skříní. K dispozici je připojení na internet. Ateliéru je napojen na centrální plynové vytápění (náklady na vytápění jsou zahrnuty v ceně nájemného); elektřina, vodné a stočné se platí na základě měsíčního vyúčtování. Pro bezpečné odložení např. jízdních kol je možné využít rozsáhlé společné prostory na podlaží domu. Ateliér je unikátně lokalizován cca 100 m od vlakové zastávky; dojezdová doba do Brna je 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení – obchodní centrum s restaurací a poštou je vzdáleno cca 100 m, vlaková zastávka 100 m, autobusová zastávka s přímým spojením do Vyškova je před domem, zdravotní středisko a lékárna do tří minut chůze. Ateliér je ihned k nastěhování, majitel preferuje dlouhodobý pronájem – ateliér je vhodný pro pár, případně s malými dětmi (případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 13 000,- Kč/měsíc (cena nájmu zahrnuje náklady na vytápění) + měsíční fakturace za spotřebovanou elektřinu a vodu. Vratná kauce je 26 000 Kč + provize realitní kanceláři 19 500 Kč.

13 000 Kč za měsícPronájem / 2+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa - Domy Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Chalupa / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

Křtiny, stavební parcela, 1.041 m2, elektřina, studna– pozemek

Křtiny, stavební parcela, 1.041 m2, elektřina, studna– pozemek - Pozemky Blansko

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1.041 m2, v obci Křtiny. V územním plánu je pozemek zařazen do zastavitelných ploch rekreace rodinné RI – rozvojová lokalita Z53b, tedy pozemky plochy rodinné rekreace. Max. podlažnost je 1.NP s případným obytným podkrovím, obdobného objemového řešení jako jsou nejbližší obytné budovy v této části obce. Jiné požadavky na prostorové uspořádání ploch a podmínky ochrany krajinného rázu nebyly změnou stanoveny, původní maximální půdorysná plocha objektu rodinné rekreace 100 m2 byla zrušena. Z pozemku je nádherný výhled do okolní krajiny, kde se nachází lesy, louky a pastviny. Na tomto sluncem zalitém pozemku není žádná stavba a je celý zatravněn. Pozemek je přístupný z veřejné komunikace a na hranici pozemků je elektřina. Přívod vody se řeší studnou, či vrtem. Kanalizace ČOV/septik. Městys Křtiny se nachází v Moravském krasu v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, zhruba 16 km severovýchodně od centra Brna a 10 km jihovýchodně od Blanska. Žije zde 808 obyvatel. Křtiny jsou považovány za vstupní bránu do střední části Moravského krasu a patří k mariánským poutním místům. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

info v RKProdej / Bydlení / Křtiny, okres Blanskochci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – komerce

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – komerce - Komerční Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Ubytování / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

Znojmo–Kasárna, RD 3+1, dvůr, zahrada, hospodářské stavby – rodinný dům

Znojmo–Kasárna, RD 3+1, dvůr, zahrada, hospodářské stavby – rodinný dům - Domy Znojmo

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi rodinný dům v příměstské části města Znojma. Jedná se o soubor nyní již nevyužívaných objektů sestávajících z obytné budovy a hospodářských staveb. Stavby jsou zděné, s dřevěným krovem se střešní krytinou z pálené tašky a dřevěnými či betonovými stropy. Dispozice obytné části je nyní 3 + 1, nicméně vzhledem k tomu, že je objekt určen spíše k demolici, popř. celkové rekonstrukci, výsledný stav a podoba bude záležet na vkusu a představivosti nových vlastníků. Celková výměra nabízeného pozemku činí 1547 m², z toho část vedená jako zastavěná plocha má rozlohu 705 m² a poskytuje tak dostatečný prostor pro realizaci nových nápadů. Zbývající část pozemku tvoří krásná velká zahrada. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Kasárna je příměstskou částí města Znojma, kde žije cca 160 obyvatel. Nachází se pouze pár minut jízdy od samotného Znojma. Spádovou základní školou pro tuto lokalitu je ZŠ v Příměticích. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

2 490 000 KčProdej / Rodinný / Znojmo, okres Znojmochci zjistit více >

Bruntál, prodej nadstandartního RD, podlahová plocha 520 m², víceúčelové využití - rodinný dům

Bruntál, prodej nadstandartního RD, podlahová plocha 520 m², víceúčelové využití - rodinný dům - Domy Bruntál

Láká Vás bydlet v historickém centru? Pak máme pro Vás tuto neodolatelnou nabídku rodinného domu přímo u náměstí Míru v Bruntále. Zajímavou úvahou by mohlo být též i bydlení spojené s komerčním využitím. Díky své poloze v historickém centru má dům skvělý přístup k veškeré občanské vybavenosti - obchody, restaurace, kavárny, školy a kulturní památky jsou jen pár kroků od vašich dveří. Tento domov je perfektní kombinací moderního bydlení a historického kouzla, která splňuje všechny potřeby a požadavky dnešního života. Jedná se o podsklepený dům o podlahové ploše cca 520 m², který má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. V roce 2018 prošel objekt kompletní rekonstrukcí včetně vybudování nové elektroinstalace, vodoinstalace a topné soustavy. Byla osazena plastová okna s trojskly, a vyměněna celá střecha včetně krytiny. Dům je celý koncipovaný podle principů Feng-šuej. Pravá část 1 NP. je zkolaudovaná pro zdravotnické zařízení, je tedy možné mít zde jakoukoliv ordinaci včetně zubní. Samozřejmostí je čekárna, a veškeré zázemí pro zákazníky i personál. Dále je zde vstup do sklepa a na dvůr. Ve 2 NP. měla sídlo zavedená firma zabývající se tradiční čínskou medicínou. Veškeré komerční prostory nabízí velmi zajímavý měsíční profit. Obytné podkroví lze využít mnoha způsoby. Vzhledem k tomu, že má vlastní koupelnu s WC a mezonetový spací prostor, může tak sloužit jako ateliér, pracovna nebo samostatná bytová jednotka. Vytápění je lokální, které zajišťuje plynový kotel a podlahové topení v celém domě. Objekt je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci a plyn je přiveden do domu. Každé patro má svůj elektroměr a plynoměr, dům je pod kamerovým systémem s alarmem a službami bezpečností agentury. V domě je také výtah, který vede i do podkrovního bytu. Bruntál je město v Moravskoslezském kraji, které kromě kompletní občanské vybavenosti nabízí krásný zámek s arkádovým nádvořím a parkem, zbytky hradeb s okrouhlou baštou, aquapark s wellness centrem, nově zrekonstruované 3D kino či divadlo. Okolí Bruntálu pak přímo vybízí k mnoha aktivitám a výletům. Můžete navštívit nejvyšší horu Jeseníků Praděd nebo známé lázně Karlova Studánka. V zimě je zde bezpočet možností pro sjezdové i běžecké lyžování, v létě se zase můžete vykoupat v nedaleké přehradě Slezská Harta. PENB nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. S financováním Vám rádi pomůžeme, nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Pojďte s námi na prohlídku - tato nemovitost si zaslouží Vaší pozornost.

12 000 000 KčProdej / Rodinný / Bruntál, okres Bruntálchci zjistit více >

Bruntál, prodej domu pro komerční využití, podlahová plocha 520 m², k podnikání, ordinace - rodinný dům

Bruntál, prodej domu pro komerční využití, podlahová plocha 520 m², k podnikání, ordinace - rodinný dům - Komerční Bruntál

Láká Vás vlastnit dům v historickém centru? Pokud ano, pak máme pro Vás tuto neodolatelnou nabídku nemovitosti přímo u náměstí Míru v Bruntále. Zajímavou úvahou by mohlo být též i komerční využití s vlastním bydlením. Díky své poloze v historickém centru má dům skvělý přístup k veškeré občanské vybavenosti - obchody, restaurace, kavárny, školy a kulturní památky jsou jen pár kroků od vašich dveří. Jedná se o podsklepený dům o podlahové ploše cca 520 m², který má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. V roce 2018 prošel objekt kompletní rekonstrukcí včetně vybudování nové elektroinstalace, vodoinstalace a topné soustavy. Byla osazena plastová okna s trojskly, a vyměněna celá střecha včetně krytiny. Dům je celý koncipovaný podle principů Feng-šuej. Pravá část 1 NP. je zkolaudovaná pro zdravotnické zařízení, je tedy možné mít zde jakoukoliv ordinaci včetně zubní. Samozřejmostí je čekárna, a veškeré zázemí pro zákazníky i personál. Dále je zde vstup do sklepa a na dvůr. Ve 2 NP. měla sídlo zavedená firma zabývající se tradiční čínskou medicínou. Veškeré komerční prostory nabízí velmi zajímavý měsíční profit. Obytné podkroví lze využít mnoha způsoby. Vzhledem k tomu, že má vlastní koupelnu s WC a mezonetový spací prostor, může tak sloužit jako ateliér, pracovna nebo samostatná bytová jednotka. Vytápění je lokální, které zajišťuje plynový kotel a podlahové topení v celém domě. Objekt je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci a plyn je přiveden do domu. Každé patro má svůj elektroměr a plynoměr, dům je pod kamerovým systémem s alarmem a službami bezpečností agentury. V domě je také výtah, který vede i do podkrovního bytu. Bruntál je město v Moravskoslezském kraji, které kromě kompletní občanské vybavenosti nabízí krásný zámek s arkádovým nádvořím a parkem, zbytky hradeb s okrouhlou baštou, aquapark s wellness centrem, nově zrekonstruované 3D kino či divadlo. Okolí Bruntálu pak přímo vybízí k mnoha aktivitám a výletům. Můžete navštívit nejvyšší horu Jeseníků Praděd nebo známé lázně Karlova Studánka. V zimě je zde bezpočet možností pro sjezdové i běžecké lyžování, v létě se zase můžete vykoupat v nedaleké přehradě Slezská Harta. PENB nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. S financováním Vám rádi pomůžeme, nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Pojďte s námi na prohlídku - tato nemovitost si zaslouží Vaší pozornost.

12 000 000 KčProdej / Ordinace / Bruntál, okres Bruntálchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 208

TOPlist