Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 213 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Synalov, RD 2+1, v rekonstrukci, pozemek 300m2, zahrádka - rodinný dům

Synalov, RD 2+1, v rekonstrukci, pozemek 300m2, zahrádka - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Hledáte místo, kde byste mohli začít novou kapitolu svého života? Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu 2+1 v obci Synalov, kde na Vás čeká klid venkova s nekonečnými možnostmi vytvoření domova vašich snů. Na pozemku o celkové ploše 300 m² najdete dům s užitnou plochou cca 102 m². Dům sice vyžaduje rekonstrukci, ale právě to vám dává jedinečnou šanci vytvořit si domov přesně podle vašich představ. Dům nabízí obývací místnost, kuchyň - v procesu přípravy, průchozí pokoj, který může sloužit jako pokoj pro hosty, dětský pokoj nebo pracovnu, WC, koupelnu a technickou místnost. Ideální pro malou rodinu nebo pár, který hledá klidné bydlení s možností vlastního upravení. K dispozici je také menší zahrádka, která čeká, až ji oživíte svými zahradnickými dovednostmi. Představte si vlastní zeleninový záhon nebo útulný koutek pro relaxaci. Hospodářské stavení - na pozemku se nachází také stodola, která nabízí mnohostranné využití - ať už jako dílna, sklad, nebo prostor pro vaše hobby. Synalov je známý svou poklidnou atmosférou a krásnou přírodou. Ideální pro milovníky venkova, turistiku a cyklistiku. Město Tišnov, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, je vzdálené autem cca 15min, Brno cca 40min. Nečekejte, přijďte se podívat - tato nabídka stojí za zvážení. PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

1 990 000 KčProdej / Rodinný / Synalov, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Sedlec u Mikulova, RD 2+1 ,plocha pozemku 768m², sklep, terasy a skalky - rodinný dům

Sedlec u Mikulova, RD 2+1 ,plocha pozemku 768m², sklep, terasy a skalky - rodinný dům - Domy Břeclav

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi jednu z nejlepších investicí Vašeho života - útulný rodinný dům 2+1 v malebné obci Sedlec u Mikulova. Tento dům je jako stvořený pro každého, kdo hledá klid, pohodu a harmonii. Rozprostírá se na pozemku o celkové ploše 768 m² ( pozemek se dá rozdělit a v zadní části, kde je asfaltová příjezdová cesta, do budoucna vybudovat další RD ) a nabízí užitnou plochu 85 m². Dům je v dobrém stavu a je vytuněný dřevěnými eurookny. Vytápění? Žádný problém! Kuchyň a ložnice jsou vytápěny tuhými palivy, zatímco obývací pokoj, koupelna a chodba mají elektrické podlahové vytápění. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Dům je obklopen pozemkem, který je oplocen pletivem a zdí. Terén je plný skalek a nabízí i terasy pro krásné letní večery. Vedle domu najdete budovu, která má potenciál sloužit jako garáž, a také stodolu s přístavbou, která může sloužit jako letní kuchyně pro ty, kteří milují venkovní stravování a grilování. Sklep? Ano, máme ho! A to celých 50 m² pro vaše zásoby, nářadí nebo třeba i víno. A kdy se můžete nastěhovat? Na konci března 2024. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, takže vše, co potřebujete, je na dosah ruky. Tak co říkáte? Je čas začít novou kapitolu vašeho života v tomto úžasném domě. Nechte se unést kouzlem tohoto místa a zažijte pocit domova, o kterém jste vždy snili. Těšíme se na vás! PENB nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

4 250 000 KčProdej / Rodinný / Sedlec, okres Břeclavchci zjistit více >

Brno - Černovice, pronájem bytu 3+kk, 67 m², terasa, šatna, sklep - byt

Brno - Černovice, pronájem bytu 3+kk, 67 m², terasa, šatna, sklep - byt - Byty Brno

Nabízíme Vám k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 3+kk v klidné části města Brna - Černovicích. Tento byt je skutečným klenotem na trhu s nemovitostmi, nabízí nejen komfortní bydlení, ale i dokonalý spoj moderního designu a praktičnosti. S celkovou plochou 67,3 m2 a úchvatnou terasou 15 m2 je tento byt navržen tak, aby poskytoval dostatek prostoru a světla pro vaše maximální pohodlí. Nachází se v prvním nadzemním podlaží třípatrového domu, kde na každém podlaží žije pouze jedna rodina. To zaručuje vysokou míru soukromí a klidu. Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči, což usnadní každodenní vaření a stane se místem pro vaše gastronomické experimenty. Byt je dále vybaven podlahovým topením a vlastním plynovým kotlem, což zajišťuje tepelný komfort po celý rok. Velkou výhodou je prostorná šatna, která nabízí dostatek místa pro vaše oblečení a doplňky. Součástí pronájmu je také sklep (cca 5m2) a pohodlné parkování přímo před domem. Byt se nachází v klidné části Brna - Černovicích, s výbornou dostupností do centra města. To znamená, že budete mít všechny výhody městského života na dosah ruky, aniž byste museli obětovat klid a soukromí. Nájemné je stanoveno na 26.000,- Kč + energie 4.000,- Kč Kauce odpovídá jednoměsíčnímu nájmu včetně energií, tedy 30.000,- Kč. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v Brně. Ať už jste pár nebo malá rodina, tento byt splní všechny vaše přání a poskytne vám útočiště, kam se budete těšit vracet. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku. PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.

26 000 Kč za měsícPronájem / 3+kk / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Brno - Maloměřice, pronájem byt 2+kk, 66 m², terasa, parkování - byt

Brno - Maloměřice, pronájem byt 2+kk, 66 m², terasa, parkování - byt - Byty Brno

Představujeme vám nabídku k pronájmu moderní byt 2+kk v novostavbě, který se nachází v oblíbené a klidné části Brna - Maloměřice. Tento byt je synonymem pro komfortní a stylové bydlení, které splní všechny vaše představy o dokonalém domově. Byt se nachází na druhém podlaží obytného domu, které je kompletně nově zrekonstruované a nabízí moderní a prostorný interiér. Užijte si pohodlí domova s plně vybavenou kuchyňskou linkou včetně lednice a myčky. I když je byt bez dalšího zařízení, poskytuje vám ideální plátno pro vytvoření vlastního útulného prostoru. Díky podlahovému topení a vytápění zajištěnému společným plynovým kotlem zažijete pohodlí v každém ročním období. Bezpečné parkování - k bytu patří parkovací místo přímo před domem, za uzamykatelnou bránou, což je v centru města opravdový luxus. K bytu náleží také terasa a je možné využít zahrádku. Dokonalá lokalita - procházky podél řeky, cyklostezka a snadná dostupnost do centra města tramvají, která je jen pár metrů od domu. Vše, co potřebujete pro aktivní i relaxační životní styl. Nemusíte čekat, tento byt je připraven k okamžitému nastěhování! Cena za pronájem činí 23.500 Kč + 4.000 Kč za služby. Kauce je stanovena na jeden měsíční nájem včetně inkasa, tj. 27.500 Kč. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku pronájmu bytu, který kombinuje moderní bydlení s dokonalou polohou. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku - pro více informací volejte realitní makléřku. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G. Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

23 500 Kč za měsícPronájem / 2+kk / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Brno - Ivanovice, chata 1+kk, plocha pozemku 997m2, pergola - chata

Brno - Ivanovice, chata 1+kk, plocha pozemku 997m2, pergola - chata - Domy Brno

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi útulnou chatu 1+kk v Brně - Ivanovicích. Tato malebná chata obklopená pozemkem o rozloze téměř 1000 m², se stane vaším dokonalým útočištěm pro relaxaci a odpočinek. Představte si, že se každý víkend můžete teleportovat do svého soukromého ráje, a přitom zůstat pouhých 10 minut od centra města Brna. Poloha v krásné lokalitě Ivanovic kombinuje to nejlepší z obou světů – klid a ticho přírody, a přesto vše na dosah ruky. Interiér chaty je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a funkčnost. Užitná plocha je cca 31m2, kachlová kamna dodávají prostoru teplo a útulnost, zatímco standardní vybavení včetně kuchyňské linky a rohové sedací soupravy zajišťuje vše potřebné pro váš odpočinek. Francouzské okno vás přímo zavede na rozlehlou zahradu, kde si můžete vychutnávat čerstvý vzduch a krásu přírody. Zahrada nabízí nejen prostor pro relaxaci, ale také venkovní krb a posezení pod pergolou – ideální místo pro letní večery strávené s přáteli a rodinou. I když si užíváte života v přírodě, nemusíte se vzdávat pohodlí moderních vymožeností. Možnost napojení na vodovodní řád i během zimních měsíců a WC s jímkou zajišťují, že váš pobyt bude vždy bezstarostný. Tato chata není jen nemovitostí; je to brána k životnímu stylu, o kterém jste vždy snili. Chata jako tato se na trhu objevuje jen zřídka. Nepropásněte šanci stát se majitelem tohoto kouzelného útočiště. Brno-Ivanovice je městská část na severu statutárního města Brna. Žije zde přibližně 2000 obyvatel. Pro více informací a prohlídku kontaktujte realitního makléře. Náš hypoteční specialista Vám rád pomůže také s financováním nemovitosti. PENB nebyl dodán - z tohoto důvodu uvádíme třídu G.

3 900 000 KčProdej / Chata / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Ostrov u Macochy, prodej RD 3+1, plocha pozemku 297 m2, zahrada - rodinný dům

Ostrov u Macochy, prodej RD 3+1, plocha pozemku 297 m2, zahrada - rodinný dům - Domy Blansko

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům 3+1 v Ostrově u Macochy. Jedná se o přízemní, samostatně stojící rodinný dům se zahrádkou s celkovou výměrou pozemku 297 m2. Nemovitost je v původním stavu, ale udržovaná. Proběhla výměna střešní krytiny včetně latí v roce 2018. Možnost vybudování půdní vestavby, střecha je k tomu přizpůsobená, vč. zabudovaných dvou střešních oken. Vhodné tedy pro rozšíření obytné části o půdní prostor. Dispozice přízemí o užitné ploše 66 m2: - předsíň, chodba, jídelna 13,2m, obývací pokoj 14,6m², pokoj 15,7m², kuchyň 4,8m², koupelna s umyvadlem, vanou a el. bojlerem 3m², samostatné WC, další menší místnost možnost využít jako technickou místnost, nebo šatnu 6,7m². Dům je částečně podsklepený s klenutým sklepem. K dispozici také dílna. Stavba je ze smíšeného zdiva, okna dřevěná kastlová Velux, střecha plechová Lindab, vytápění je ústředním elektrickým kotlem. Možnost krbových kamen. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Elektřina je původní, stejně tak rozvody vody. IS: napojení na obecní vodovod, elektřinu, odpad je sveden do veřejné kanalizace. Tato nemovitost nabízí možnost využití k chalupaření, ale také k trvalému bydlení. Nachází se v klidné části obce v oblasti Moravského krasu. Je zde škola, školka, lékař, restaurace, pošta, kostel. V blízkém okolí kemp Jedovnice, Singletrail Moravský kras, cyklostezky, dětská léčebna speleoterapií, propast Macocha a mnoho dalšího. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací, či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

info v RKProdej / Rodinný / Ostrov u Macochy, okres Blanskochci zjistit více >

Ždánice, RD 5+kk, novostavba, parkovací stání, bazén – rodinný dům

Ždánice, RD 5+kk, novostavba, parkovací stání, bazén – rodinný dům - Domy Hodonín

Exkluzivně Vám nabízíme tuto nádhernou prostornou novostavbu o dispozici 5+kk, na okraji města Ždánice. Tento rodinný dům, se zastavěnou plochou 118 m2, nabízí dostatek prostoru a soukromí i větší rodině. V přízemí Vás přivítá velkoryse pojatý obývací pokoj se vzdušnými stropy, který se hladce propojuje s plně vybavenou kuchyní. Elegantní zastřešená terasa, přístupná přímo z obývacího pokoje, rozšiřuje obytný prostor a poskytuje příjemné místo pro relaxaci nebo zábavu. V patře domu se nachází tři ložnice, všechny vybavené vestavěnými skříněmi pro maximální úložný prostor. Soukromí a relaxaci zajišťují dvě koupelny, jedna se sprchovým koutem a druhá se sprchovým koutem i vanou. Ke dvěma pokojům náleží i balkony o rozloze necelých 6 metrů čtverečních, které nabízejí panoramatický výhled do okolí. Dvorek domu je stejně působivý jako jeho interiér. Zapuštěný bazén slibuje osvěžující únik během horkých letních dnů, zatímco dvě parkovací místa poskytují pohodlné parkování pro Vaše auta. Tato dokonale umístěná novostavba se nachází ve Ždánicích, obci s výbornou dostupností do Kyjova, Hodonína a Brna. Můžete tak snadno cestovat za prací, vzděláním nebo zábavou. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost vlastnit dokonalý rodinný dům, který nabízí luxus, pohodlí a styl. Cena domu je nastavena s ohledem na dokončovací práce, které lze dohodnout s majitelem pro dokončení Vašeho vysněného domova. PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Při osobní prohlídce bezesporu oceníte kvality i polohu tohoto výjimečného domu. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

info v RKProdej / Rodinný / Ždánice, okres Hodonínchci zjistit více >

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 490 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 490 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna  - rodinný dům - Domy Žďár nad Sázavou

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m² a zastavěnou plochou 140 m² je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.  Dům je ve velice dobrém technickém stavu a bez vlhkosti, což Vám dává svobodu dotvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny. K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.  Prosetín se nachází na pomezí Vysočiny a Svratecké vrchoviny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.  Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.

1 290 000 KčProdej / Rodinný / Prosetín, okres Žďár nad Sázavouchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 213

TOPlist