Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 208 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Ždánice, prodej novostavby RD 4+1, garáž, dvůr, pergola - rodinný dům

Ždánice, prodej novostavby RD 4+1, garáž, dvůr, pergola - rodinný dům - Domy Hodonín

Představujeme Vám překrásnou novostavbu 4+1 s garáží, dvorem, dětským hřištěm a pergolou ve Ždánicích. Dům prošel před čtyřmi lety kompletní přestavbou, kdy z původního domu nezůstalo téměř nic. V přízemí domu je pro Vás připraven útulný obývací pokoj, moderní a funkční kuchyně v přírodních barvách s velkou vestavěnou lednicí, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorná předsíň a chodba s úložným prostorem. Z kuchyně je vstup na zastřešenou terasu, která je jako dělaná na příjemné letní večery, nebo posezení u kávy. Ve druhém patře najdeme odpočinkovou zónu s dvěma dětskými pokoji, ložnicí s balkónem a klimatizací a koupelnu s velkou vanou a toaletou. Pod střechou je půdní prostor využitelný k uschování sezónních věcí. V pokojích a kuchyni je příjemná plovoucí vinylová podlaha v dekoru dřeva, v koupelnách a na chodbě je použita dlažba. Velkou výhodou domu jsou nízké provozní náklady - dům spadá do energetické třídy B. Vytápění je velmi komfortní - moderními elektrickými přímotopy s nízkým odběrem energie. Nemusíte se tak starat o odvzdušňování radiátorů, nebo čištění komínů a v každé místnosti si pohodlně nastavíte požadovanou teplotu. V koupelnách je podlahové vytápění a otopné žebříky. O ohřev vody se postará elektrický bojler. Díky nízké sazbě elektřiny se dostanete na měsíční náklady do 6500,- Venku na Vás čeká menší zahrádka se dvorem, dětským hřištěm, velkou pergolou s posezením a prostorná garáž s úložnou plochou nad garáží. Dostatek prostoru nabízí možnost parkování pro další čtyři vozy. Celý pozemek je uzavřený plechovým plotem. Dům je samostatně stojící na konci klidné ulice. Tržní odhad nemovitosti byl 8 700 000,- Při rychlém jednání dohoda. Ždánice nabízejí pestrou škálu volnočasových aktivit. V okolních lesích si naleznou zalíbení vášnivý houbaři, děti ocení letní koupaliště, dětské parky, nebo motýlí stezku, sportovci zase uvítají tenisové hřiště a milovníky kultury potěší Vrbasovo muzem, hvězdárna či knihovna. Ve Ždánicích naleznete i spoustu významných firem, přitom počet obyvatel je pouze 2500, což dělá ze Ždánic poklidné městečko s výbornou dostupností do Kyjova(14km), Hodonína(31km) a Brna(44km). PENB ukazuje třídu B - velmi úsporná. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

info v RKProdej / Rodinný / Ždánice, okres Hodonínchci zjistit více >

Brno - Židenice, RD 5+2, výrobní prostor, garáž, dvorek – rodinný dům

Brno - Židenice, RD 5+2, výrobní prostor, garáž, dvorek – rodinný dům - Domy Brno

Exkluzivně Vám představujeme klíč k vašemu novému životu v podobě řadového rodinného domu, který se pyšní nejen klidnou adresou v srdci Brna - Židenice na ulici Geislerova, ale i dvojicí bytových jednotek a odděleným výrobním prostorem pro vaše podnikatelské sny. Poznejte, co všechno tento dům nabízí: Bytová jednotka 3+1 s vlastním vchodem se rozprostírá na 62,3 m² užitné plochy , která je chytře rozdělena do několika místností - obývací pokoj (18,5 m²), útulná ložnice (8,8 m²), pracovna či dětský pokoj (13,1 m²). K tomu kuchyně (7,5 m²), koupelna s vanou, WC a další prostory připravené na vaše nápady. Bytová jednotka 2+1 s vlastním vchodem, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, zaujímá 39,3 m² užitné plochy a čeká, až naplno využijete její potenciál. Bývalá zámečnická dílna, o rozloze 46,8 m² s vlastním vstupem a sociálním zařízením, je připravená pro realizaci vašich podnikatelských plánů. Vítejte v domě, který rozšiřuje vaše možnosti – částečně podsklepeném s 81 m² prostoru k využití a půdou (144 m²), která nabízí vybudování dalších tří bytových jednotek. Celková rozloha 421 m² včetně nádvoří je jako stvořená pro váš nový začátek. Prostor pro vaše vozidlo? Samozřejmostí je průjezd (21,3 m²), další dvě parkovací místa a garáž (15 m²). A pro realizaci pěstování je tu malá malebná zahrádka v zadní části. Centrální plynové vytápění zajistí teplo vašeho domova. Ano, tento dům čeká na svou proměnu, ale právě jeho potenciál pro přetváření snů v realitu je obrovský. Energetický štítek prozatím nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G. Uvedená cena je bez provize RK. S financováním rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte naši makléřku. Těšíme se na setkání s vámi.

10 490 000 KčProdej / Rodinný / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Šumice, RD 5+kk, novostavba, plocha pozemku 214m2, garáž, atriový dvorek - rodinný dům

Šumice, RD 5+kk, novostavba, plocha pozemku 214m2, garáž, atriový dvorek - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi luxusní rodinný dům o dispozici 5+kk s átriovým dvorkem v obci Šumice. Tento elegantní dům s garáží je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Novostavba je zkolaudovaná v roce 2024. V domě jsou dvě koupelny dokončená je koupelna v přízemí, na zdech bude betonová stěrka. Koupelna v patře čeká na své dokončení dle představ nového majitele. Dům nabízí prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, technickou místnost, komoru, pracovnu, ložnici a koupelnu s vanou a toaletou. V patře jsou dvě velké ložnice a prostorná koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Vychutnejte si soukromí Vašeho atriového dvorku, ideálního pro relaxaci nebo bezpečnou hru Vašich dětí. Na dvorek můžete vyjít dvoukřídlými dveřmi jak z obytné kuchyně, tak i z ložnice nebo koupelny. Dispozice domu : garáž cca 19,65 m2, zádveří cca 6,50 m2, technická místnost cca1,40 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem cca 35,60 m2, schodiště 4,50 m2, komora pod schody cca 3,60 m2, chodba cca 6,65 m2, pracovna cca 8,45 m2, koupelna s wc cca 7,35 m2, ložnice cca 13,75 m2 Podkroví: chodba cca 11,90 m2, pokoj cca 16,55 m2, pokoj cca 22,40 m2, koupelna s wc cca 8,50 m2 a již zmiňovaný dvorek cca 59,75 m2 Tato nemovitost zaručuje i komfort a nadčasový design - příprava na předokenní rolety zajistí soukromí a tepelnou úsporu. Okna domu jsou s trojskly. Spotřebiče značek ORESI a MORA slibují kvalitu a spolehlivost, kvalitní vinylové podlahy v celém domě odolávají vodě a nabízejí snadnou údržbu, podlahové topení ve všech místnostech pro rovnoměrné rozložení tepla a úsporu nákladů, omyvatelná omítka na zdech je ideální pro rodiny s malými dětmi. Představte si, že vstoupíte do zbrusu nového domu, kde každý detail je navržen pro pohodlí a styl Vašeho života. Šumice jsou klidná obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nacházejí se v Dyjsko-svrateckém úvalu, asi 6 km západně od Pohořelic. Žije zde 297 obyvatel, výhodou je pouhé 3 km vzdálená obec Loděnice, kde najdete MŠ a ZŠ, což zajišťuje bezproblémový denní přístup ke vzdělání pro Vaše děti. Do Brna dojedete za cca 30 minut. Nejenže získáte nádherný domov, ale také investici, která s rostoucím tržním potenciálem zůstává stabilní. Pro lepší představu o možném budoucím stavu Vám přikládáme navíc i vizualizace koupelny, dětského pokoje, obývacího pokoje a ložnice. PENB uvádí třídu B - velmi úsporná. Nenechte si ujít tuto výjimečnou nabídku. S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

info v RKProdej / Rodinný / Šumice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Šanov, RD 4+1, k rekonstrukci, pozemek 339m², garáž, sklep - rodinný dům

Šanov, RD 4+1, k rekonstrukci, pozemek 339m², garáž, sklep - rodinný dům - Domy Znojmo

Představujeme Vám exkluzivní nabídku - prostorný řadový cihlový rodinný dům 4+1 určený k rekonstrukci, který se nachází v klidné lokalitě Šanov. Tato nemovitost představuje perfektní příležitost pro ty, kteří hledají místo k vytvoření domova přesně podle svých představ - dům je tedy určen k rekonstrukci. Klíčové vlastnosti: Nemovitost lze rozdělit na dvě bytové jednotky - každá s vlastním vstupem Pozemek 339m² pro vaše rodinné aktivity a relaxaci Zastavěná plocha 183m² poskytující dostatek prostoru pro pohodlí vaší rodiny Studna na pozemku – ideální pro závlahu zahrady nebo jako alternativní zdroj vody Sklep a vstup na půdu nabízející další úložný prostor nebo možnost rozšíření obytného prostoru Garáž součástí domu pro bezpečné parkování vašeho vozidla Ústřední plynové vytápění pro váš komfort i v chladnějších měsících Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj, tři ložnice, WC společně s koupelnou, dvě spíže, kuchyň, chodbu a garáž, což umožňuje flexibilní využití prostoru pro potřeby vaší rodiny. Obec Šanov leží zhruba 36 km od města Znojma. Patří mezi nejstarší obce Znojemska. V obci je MŠ, ZŠ, restaurace i obchod. Tato nemovitost je ideální pro kreativní jedince nebo rodiny, které chtějí vdechnout nový život do tohoto domova. Nenechte si ujít tuto příležitost vytvořit si domov snů v oblíbené lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

2 990 000 KčProdej / Rodinný / Šanov, okres Znojmochci zjistit více >

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt - Byty Blansko

Se souhlasem majitele Vám nabízíme k pronájmu byt 1+kk před dokončením výstavby o přibližné užitné ploše 51,7 m2, umístěný v druhém podlaží energeticky úsporné budovy v centrální části města Adamov. Bytová jednotka je orientovaná do klidové zóny a sestává z obytné místnosti s kuchyňským koutem (celkem 38 m2), malé koupelny s umývadlem, sprchovým koutem a toaletou (5 m2) a prostornější předsíně (8,7 m2). Okna jsou s výhledem na severovýchod – do zeleně a na řeku Svitavu. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s dřezem, sklokeramickou varnou deskou, vestavnou elektrickou troubou, vestavnou myčkou nádobí a mikrovlnkou. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem, vytápění je řešeno elektrickým akumulačním přímotopným tělesem, odpady jsou odváděny do vlastní ČOV objektu. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení - prodejna Albert, restaurace s možností oběda, drogerie, prodejna tabáku a pošta je v přízemí pod nabízeným bytem, zdravotní středisko a lékárna jsou vzdáleny tři minuty chůze, mateřská školka a škola do čtvrt hodiny. Okolí Adamova nabízí nepřeberně možností trávení volného času (cyklostezka podél řeky Svitavy, jeskyně Býčí skála a Jáchymka, několik přírodních rezervací). Vlaková zastávka na trati Brno – Blansko, zastávka MHD a autobusu směr Vyškov jsou vzdálené minutu od objektu. Cesta vlakem do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Bytová jednotka bude k nastěhování od 3.5., majitel preferuje dlouhodobý pronájem (ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo pár, popř. i s malým dítětem; případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 12 000,- Kč/měsíc, zahrnuje i úklid společných prostor. Elektřinu hradí nájemník ve vlastní režii, měsíční záloha na vodné a stočné je 350 Kč/osoba. Vratná kauce je ve výši tří měsíčních nájmů + provize realitní kanceláři 18 000 Kč.

12 000 Kč za měsícPronájem / 1+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 590 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 590 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Stonařov, RD 4+1, pozemek 346m2, krb, zahrada - rodinný dům

Stonařov, RD 4+1, pozemek 346m2, krb, zahrada - rodinný dům - Domy Jihlava

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 v obci Stonařov. Jedná se o cihlový dům se sedlovou střechou, dvorem a zahradou. Celková plocha pozemku je 346 m2. V přízemí se nachází chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a wc. V půdní vestavbě najdeme pokoj s šatnou, kterou lze využít i jako pracovnu či prostor na spaní stejně jako současní majitelé, dále je zde prostor na další pokoj, koupelnu a wc, jenž si můžete dodělat dle vlastních představ. Vnitřní prostory prošly zdařilou rekonstrukcí, přibližně před 10ti lety byla dělána střecha a okna, dům je podřezaný a ještě čeká na zateplení a dodělání fasády. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápění je pomocí plynového kotle se zásobníkem nebo krbu na tuhá paliva a je zde i podlahové topení. U domu je terasa, na dvoře dílna a kůlna. Na zahradu je přístup i z druhé strany a lze na ni vjet autem. Obec Stonařov leží v okrese Jihlava, na trase mezi Mor. Budějovicemi a Jihlavou, od které je vzdálený cca 12 km. Najdeme zde ZŠ, MŠ, knihovnu, zdravotní středisko, potraviny, poštu, divadelní soubor, muzeum meteoritů a mnoho dalšího. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Financování Vám rádi zajistíme. Pro více informací, kontaktujte realitního makléře.

3 590 000 KčProdej / Rodinný / Stonařov, okres Jihlavachci zjistit více >

Zastávka u Brna, RD 4+2, zahrada 184m2, dvě bytové jednotky - rodinný dům

Zastávka u Brna, RD 4+2, zahrada 184m2, dvě bytové jednotky - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento prostorný rodinný dům 4+2 v malebné Zastávce u Brna, který je synonymem pro pohodlné bydlení a domácí harmonii. Podlahová plocha 110 m² a celková plocha pozemku 231 m² vám poskytne dostatek prostoru pro váš každodenní život. Zahrada o rozloze 184 m² je oplocená a připravená na vaše rodinné oslavy, dětské hry nebo lenošení s knihou v ruce. Cihlový dům prošel láskyplnou částečnou rekonstrukcí, budoucí majitel však musí počítat s další investicí. Střecha je nová - 2 roky i plastová okna, která zajistí dokonalou izolaci. Podlaha je téměř všude plovoucí, v kuchyni je praktické lino, v koupelně dlažba a v ložnici stylový vinyl. Dvě samostatné koupelny s WC zaručují pohodlí pro celou rodinu, jednu z koupelen bude nutné ještě zrekonstruovat, ale rozložení domu 2x 2+1 nebo 3+1 a 1+1 nabízí flexibilitu podle vašich potřeb. Ideální pro větší rodinu nebo jako investice s možností pronájmu části nemovitosti. Velkou výhodou je také možnost vybudovat další jednotku o dispozici 3+1 v podkroví - což jistě budoucí majitelé ocení jako skvělou investici. Dva samostatné vchody a další stavba o velikosti cca 43 m² přes cestu, která může posloužit jako garáž s letní kuchyňkou dodávají této nemovitosti další hodnotu. Ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel a vytápění? Na výběr máte mezi plynem nebo krbem pro romantické večery. Samozřejmostí jsou všechny inženýrské sítě. Další velkou výhodou je lokalita - do Brna dojedete autem za pouhých 15 minut. Tento dům není jen stavbou, je to místo, kde se budou psát nové příběhy vaší rodiny. Kde každý den začíná sluncem zalitou zahradou a končí u krbu s pohádkou na dobrou noc. Neváhejte a udělejte první krok k životu, po kterém toužíte. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte, jak se může tento dům stát vaším novým domovem. Majitelé si vyhrazují právo bydlet v RD ještě měsíc po zaplacení ceny na jejich účet, aby si mohli najít nové bydlení. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.

5 690 000 KčProdej / Rodinný / Zastávka, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Adamov, pronájem gastroprovozu, 71 m², kuchyně, sklad, sklep – komerce

Adamov, pronájem gastroprovozu, 71 m², kuchyně, sklad, sklep – komerce - Komerční Blansko

Se souhlasem vlastníka vám nabízíme k pronájmu objekt kuchyně bývalé restaurace v centrální části města Adamov. Nabízené prostory jsou součástí a.centra (zahrnuje i supermarket, drogerii, pizzerii, poštu a prodejnu tabáku). Prostory jsou velmi dobře přístupné jednak z parkoviště před objektem, jednak ze zadní strany příjezdem pro nákladní dopravu k dvěma zásobovacím rampám. Nabízené prostory sestávají z částečně vybavené kuchyně (26,5 m2) s přístupovými prostory od zásobovacích ramp (2,9 a 5,8 m2), z chodby s možností využití jako příruční sklad (9,4 m2), bezbariérového WC (4,0 m2), výlevny (1,8 m2) a sklepních prostor (20,3 m2). Do objektu je přivedena elektřina 230 + 380 V, plyn a voda (dodavatel - vodárenská společnost Adavak - má třetí nejlevnější vodné v JM kraji). Vytápění je zajištěno přímotopy, odvod odpadů je řešen ČOV. Prostory jsou využitelné např. pro gastroprovoz, rozvoz jídel, catering apod. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Vlaková zastávka na trati Brno - Blansko je vzdálená minutu od objektu, cesta do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Autobus do Vyškova a MHD staví před objektem. Majitel preferuje pronájem prostor kompletně, nájemné je 8 000 Kč + služby, vratná kauce je tříměsíční nájemné, provize RK 12 000 Kč. Prostory jsou připraveny k předání do nájmu ihned dle dohody.

8 000 Kč za měsícPronájem / Restaurace / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt - Byty Blansko

Nabízíme Vám k pronájmu ateliér o přibližné užitné ploše 61,9 m2, umístěný v druhém podlaží čtyřpatrového domu v bývalé administrativní budově Adastu Adamov. Ateliér sestává z pokoje s kuchyňským koutem (27,5 m²), předsíně (3,9 m²), koupelny s rohovou vanou (4,4 m²), toalety (1,2 m²) a ložnice (24,9 m²). Okna jsou s výhledem na severozápad – jednak do zeleně, jednak na vlastní parkoviště. Pokoj s kuchyňským koutem je vybaven kuchyňskou linkou, s elektrickým sporákem s troubou, ledničkou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Další výbavou pokoje je stůl se čtyřmi židlemi, dvoulůžko a skříň. V koupelně je rohová vana a umývadlo. Vybavením pokoje je lůžko a několik skříní. K dispozici je připojení na internet. Ateliéru je napojen na centrální plynové vytápění (náklady na vytápění jsou zahrnuty v ceně nájemného); elektřina, vodné a stočné se platí na základě měsíčního vyúčtování. Pro bezpečné odložení např. jízdních kol je možné využít rozsáhlé společné prostory na podlaží domu. Ateliér je unikátně lokalizován cca 100 m od vlakové zastávky; dojezdová doba do Brna je 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení – obchodní centrum s restaurací a poštou je vzdáleno cca 100 m, vlaková zastávka 100 m, autobusová zastávka s přímým spojením do Vyškova je před domem, zdravotní středisko a lékárna do tří minut chůze. Ateliér je ihned k nastěhování, majitel preferuje dlouhodobý pronájem – ateliér je vhodný pro pár, případně s malými dětmi (případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 13 000,- Kč/měsíc (cena nájmu zahrnuje náklady na vytápění) + měsíční fakturace za spotřebovanou elektřinu a vodu. Vratná kauce je 26 000 Kč + provize realitní kanceláři 19 500 Kč.

13 000 Kč za měsícPronájem / 2+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa - Domy Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Chalupa / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 208

TOPlist