Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce » Prodej » Pozemky » Brno-venkov

Lomnička, stavební parcela, 4 389 m2, sítě - pozemek

Tato nemovitost již není v nabídce.

Prohlédněte si aktuální nabídku pozemků k prodeji v lokalitě Brno-venkov a okolí!

Aktuální nabídka

Prodej pozemku Lomnička

PRODÁNO / PRONAJATO

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme na prodej krásné rovinaté místo pro výstavbu v obci Lomnička u Tišnova s orientací k jihozápadu. Celková výměra prodávaných pozemků je 4 389 m2. Plošně pozemky vyhovují i pro..

Exkluzivně nabízíme na prodej krásné rovinaté místo pro výstavbu v obci Lomnička u Tišnova s orientací k jihozápadu. Celková výměra prodávaných pozemků je 4 389 m2. Plošně pozemky vyhovují i pro výstavbu více RD, nyní je ale možné zrealizovat stavbu jednoho rodinného domu, nebo usedlosti s hospodářskou částí.  Pozemek má přibližné rozměry 29 x 152 m a je z části v zóně pro výstavbu rodinných domů. Veškeré inženýrské sítě jsou v současnosti cca 25 metrů od pozemku. V platném územním plánu je rovněž prodloužení veřejné komunikace až k pozemku. O tom co je a co není na pozemku možné vybudovat rozhoduje Úřad stavebního řádu v Tišnově. Výsledná cena za pozemek je složena z vyšší ceny za tu část, která je už v současnosti určená územním plánem k výstavbě a nižší ceny za zbytek, který bude s velkou pravděpodobností také určen k výstavbě, ale v současnosti je to orná půda bez možnosti přeparcelace až do chvíle, kdy bude zřízen přístup k tomuto a všem sousedícím pozemkům z jejich druhé strany.

Lomnička je menší klidná obec v okrese Brno-venkov jen 2 km severně od Tišnova na řece Svratce, který se nachází v Boskovické brázdě, v okrouhlém údolí ohraničeném nevysokými pahorky, z nichž nejvýznamnější je hora Květnice. Tišnov disponuje veškerou občanskou vybaveností a je sem velmi dobré vlakové spojení z Brna - vlaky v pracovních dnech jezdí v půlhodinových intervalech a navazuji na ně autobusy do okolí. Tišnov žije bohatým kulturním, sportovním a společenským životem. Obcí Lomnička protékají potoky Bésenek a Lomnička, procházejí přes ni cyklotrasy do Předklášteří, Lomnice, Tišnova, Jamného a další pěší turistické trasy.

Při osobní prohlídce můžete nejlépe posoudit, zda je poloha tohoto pozemku vhodná pro Vaše záměry, proto neváhejte a kontaktujte makléře, který Vám pozemek ukáže.
Koupi nemovitosti lze financovat úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.

více informací »

Základní údaje

Číslo zakázky: E3267L021

Okres: Brno-venkov

Obec: Lomnička

Tuto nemovitost nabízí

Realitní kancelář - pobočka BRNO, Květná

Květná 167/3, 603 00  Brno

Prodej pozemku v lokalitě Lomnička, okres Brno-venkov | Realitní kancelář Brno
Prodej pozemku v lokalitě Lomnička, okres Brno-venkov | Realitní kancelář Brno
Prodej pozemku v lokalitě Lomnička, okres Brno-venkov | Realitní kancelář Brno

Informace

Kategorie: Pozemky pro bydlení
Lokalita: Lomnička
Okres: Brno-venkov
Plocha pozemku: 4.389 m²
Poloha objektu: Samostatný
Zástavba: Venkovská

Vybavení

Doprava: Silnice, Autobus

Tuto nemovitost nabízí

Realitní kancelář - pobočka BRNO, Květná

Květná 167/3, 603 00  Brno

TOPlist