Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 214 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 490 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 490 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna  - rodinný dům - Domy Žďár nad Sázavou

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m² a zastavěnou plochou 140 m² je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.  Dům je ve velice dobrém technickém stavu a bez vlhkosti, což Vám dává svobodu dotvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny. K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.  Prosetín se nachází na pomezí Vysočiny a Svratecké vrchoviny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.  Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.

1 290 000 KčProdej / Rodinný / Prosetín, okres Žďár nad Sázavouchci zjistit více >

Jaroměřice, ID 1/2 RD 4+1 – Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada – rodinný dům

Jaroměřice, ID 1/2 RD 4+1 – Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada – rodinný dům - Domy Svitavy

Exkluzivně nabízíme prodej spoluvlastnického podílu o výši ideální 1/2 na historické stavbě Podhajského mlýna. Jedná se o rozsáhlý objekt s uzavřeným dvorem a velkou zahradou, který kromě klidu a soukromí nabízí také široké spektrum budoucího podnikatelského využití. V přízemí historické budovy se nachází obývací pokoj (32 m²), kuchyně (12 m²), koupelnu (8 m²) a samostatné WC. V patře nachází dominantu celé obytné části objektu v podobě velikého obývacího pokoje o výměře 45 m². Vedle něj jsou na patře ještě dva pokoje (15 a 12 m²), které současně slouží jako ložnice a dětský pokoj. Součástí obytné části je také spižírna (25 m²). Veškeré obytné prostory jsou ve velice dobrém technickém stavu po průběžné celkové rekonstrukci. Objekt je dále tvořen několika hospodářskými budovami, které jsou propojeny s historickou budovou mlýna a uzavírají prostorný uzavřený dvůr. V hospodářských budovách nalezneme prostory bývalé pekárny (80 m²), truhlářskou dílnu (80 m²) a stodolu (100 m²). V historické budově se dodnes nachází dvoupatrová mlýnice kompletně vybavená historickou mlýnskou technologií. I přes nutnost budoucího finančního vypořádání se spoluvlastníkem, se jedná o velice zajímavou investici. Mlýn se nachází v malebném prostředí pomezí Boskovické brázdy. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

7 500 000 KčProdej podílu / Rodinný / Jaroměřice, okres Svitavychci zjistit více >

Nedvědice, skladovací prostory, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce

Nedvědice, skladovací prostory, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce - Komerční Brno-venkov

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční areál na okraji městyse Nedvědice, nacházejícího se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny, nedaleko města Bystřice nad Pernštějnem. Celková plocha pozemků činí 19 015 m², z toho je přibližně 14 500 m² oploceno. Součástí oplocené plochy je dvoupodlažní hala kolaudovaná v roce 2017, která sloužila k celkovému turnusu odchovu ryb od líhně až po tržní rybu. V hale je umístěna technologie pro odchov ryb a 4 funkční vysokokapacitní biologické čističky. Objem chovných nádrží je přibližně 530 m³, objem biofiltrů s bioelementy je přibližně 280 m³. Množství vody je dostatečné k jakémukoliv chovu ryb. Vybavení je součástí prodeje. V případě zájmu může být po dohodě s majitelem demontováno a hala bude předána kompletně vyklizená. Hala je vhodná pro veškeré výrobní i skladové využití. Celková užitná plocha haly je 1 382 m², kromě nádrží na odchov ryb se zde nacházejí i kancelářské prostory a sociální zařízení a byt pro zaměstnance. Hala je zateplena 100 mm polyuretanovým panelem, nosnost podlah je 2 000 kg/m². Venkovní manipulační plocha je tvořena betonovou deskou, areál je přizpůsoben na vjezd kamionů. Na pozemku se nachází vlastní studna, je zde odpadní jímka a elektřina. Na střeše haly je schválena instalace FVE. Areál je přístupný 24/7. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

30 000 000 KčProdej / Sklady / Nedvědice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Brno - střed, pronájem bytu 2+1, 40 m², částečně zařízený - byt

Brno - střed, pronájem bytu 2+1, 40 m², částečně zařízený - byt - Byty Brno

Exkluzivně Vám nabízíme pronájem bytu 2+1 v centru Brna ve vyhledávané lokalitě na ulici Pellicova. Byt je o přibližné užitné ploše 40 m2 a nachází se v 2.PP cihlového domu a má výbornou dostupnost do centra města. Byt je plně vybaven - postel, pohovka, rozkládací sedačka, šatní skříně, komody, knihovna, konferenční stůl, křeslo, lednice, pračka, plynový sporák, mikrovlnná trouba, televizor a rádio. Byt je vytápěný centrálně, ohřev vody přes vlastní bojler v koupelně. Je zde možnost využít menší dvorek k relaxaci či k sušení prádla. ​Dispozice bytu je obývací pokoj cca 13,43 m2. Druhý pokoj je cca 10,73 m2. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči. V koupelně se nachází vana a je společně s toaletou. Byt se nachází nedaleko hradu Špilberk ve velmi klidné lokalitě, v blízkosti je MHD a veškerá občanská vybavenost: lékárna, restaurace, kavárny, pošta, bankomat a obchodní centrum. Byt má výbornou polohu v těsné blízkosti centra. Výše nájmu činí 15.000,-Kč/měsíc + inkaso 5.000,-Kč/měsíc. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu, byt je volný od 15.9.2023, je vhodný maximálně pro dvě osoby a ideálně pro nekuřáky. Pro více informací či prohlídku kontaktujte realitního makléře.

14 000 Kč za měsícPronájem / 2+1 / Brno, okres Brnochci zjistit více >

Ivančice - Alexovice, byt OV 3+kk, 87,9 m² , zděné jádro, sklep - byt

Ivančice - Alexovice, byt OV 3+kk,  87,9 m² , zděné jádro, sklep - byt - Byty Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme prodej velmi pěkného a zajímavého bytu o velikosti 3+kk v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše cca 87,99 m2 k bytu náleží také sklep. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí dvoupodlažního zděného domu na ulici Tovární v Ivančicích v části Alexovice. Byt prošel v letech 2018-2020 celkovou rekonstrukcí - dělala se nová elektroinstalace, jsou nové rozvody vody a odpadů, zateplené podlahy i stropy, plastová okna s trojskly a také je nové topení. V bytě jsou jednotné vinylové podlahy v dekoru světlého dřeva a obložkové dveře. Dispozice bytu: Obývací pokoj cca 26,51 m2 Kuchyň se spíží cca 12,58 m2 Ložnice cca 9,81 m2 Dětský pokoj ( pracovna) cca 8,36 m2 Šatna cca 4,52 m2 Koupelna cca 8,75 m2 WC cca 1,73 m2 Chodba cca 7,96 m2 Výhodou je vlastní vstup do budovy, čímž získáte další úložný prostor, třeba na botníky. K bytu náleží také sklepní kóje. Vytápění domu je dálkové. V současnosti probíhají jednání o celkové revitalizaci domu, kdy je v plánu nová fasáda a střecha. Můžete si pronajmout i garáž ve dvoře, ale okolí domu nabízí bezproblémové parkování. Bytový dům leží na okraji obce v bezprostřední blízkosti přírody, řeky a lesů a má krásné okolí k procházkám nebo jízdě na kole. Blízkém okolí najdete vyhlášené ivančické restaurace RAF, Pod kapličkou nebo U Brázdů, jsou zde tenisové kurty i hřiště, MŠ a ZŠ v dosahu. Tato lokalita nabízí poklidnou atmosféru s veškerou občanskou vybaveností města. Velmi dobrá dopravní dostupnost do centra je zajištěna MHD autobusovou dopravou Koupi bytu je možné financovat i hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento nadstandartní a výjimečný byt vhodný právě pro Vás. Pro více informací a prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

4 990 000 KčProdej / 3+kk / Ivančice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 214

TOPlist