Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 209 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Šanov, RD 4+1, k rekonstrukci, pozemek 339m², garáž, sklep - rodinný dům

Šanov, RD 4+1, k rekonstrukci, pozemek 339m², garáž, sklep - rodinný dům - Domy Znojmo

Představujeme Vám exkluzivní nabídku - prostorný řadový cihlový rodinný dům 4+1 určený k rekonstrukci, který se nachází v klidné lokalitě Šanov. Tato nemovitost představuje perfektní příležitost pro ty, kteří hledají místo k vytvoření domova přesně podle svých představ - dům je tedy určen k rekonstrukci. Klíčové vlastnosti: Nemovitost lze rozdělit na dvě bytové jednotky - každá s vlastním vstupem Pozemek 339m² pro vaše rodinné aktivity a relaxaci Zastavěná plocha 183m² poskytující dostatek prostoru pro pohodlí vaší rodiny Studna na pozemku – ideální pro závlahu zahrady nebo jako alternativní zdroj vody Sklep a vstup na půdu nabízející další úložný prostor nebo možnost rozšíření obytného prostoru Garáž součástí domu pro bezpečné parkování vašeho vozidla Ústřední plynové vytápění pro váš komfort i v chladnějších měsících Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj, tři ložnice, WC společně s koupelnou, dvě spíže, kuchyň, chodbu a garáž, což umožňuje flexibilní využití prostoru pro potřeby vaší rodiny. Obec Šanov leží zhruba 36 km od města Znojma. Patří mezi nejstarší obce Znojemska. V obci je MŠ, ZŠ, restaurace i obchod. Tato nemovitost je ideální pro kreativní jedince nebo rodiny, které chtějí vdechnout nový život do tohoto domova. Nenechte si ujít tuto příležitost vytvořit si domov snů v oblíbené lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

2 990 000 KčProdej / Rodinný / Šanov, okres Znojmochci zjistit více >

Šumice, RD 5+kk, novostavba, plocha pozemku 214m2, garáž, atriový dvorek - rodinný dům

Šumice, RD 5+kk, novostavba, plocha pozemku 214m2, garáž, atriový dvorek - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi luxusní rodinný dům o dispozici 5+kk s átriovým dvorkem v obci Šumice. Tento elegantní dům s garáží je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Novostavba je zkolaudovaná v roce 2024. V domě jsou dvě koupelny dokončená je koupelna v přízemí, na zdech bude betonová stěrka. Koupelna v patře čeká na své dokončení dle představ nového majitele. Dům nabízí prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, technickou místnost, komoru, pracovnu, ložnici a koupelnu s vanou a toaletou. V patře jsou dvě velké ložnice a prostorná koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Vychutnejte si soukromí Vašeho atriového dvorku, ideálního pro relaxaci nebo bezpečnou hru Vašich dětí. Na dvorek můžete vyjít dvoukřídlými dveřmi jak z obytné kuchyně, tak i z ložnice nebo koupelny. Dispozice domu : garáž cca 19,65 m2, zádveří cca 6,50 m2, technická místnost cca1,40 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem cca 35,60 m2, schodiště 4,50 m2, komora pod schody cca 3,60 m2, chodba cca 6,65 m2, pracovna cca 8,45 m2, koupelna s wc cca 7,35 m2, ložnice cca 13,75 m2 Podkroví: chodba cca 11,90 m2, pokoj cca 16,55 m2, pokoj cca 22,40 m2, koupelna s wc cca 8,50 m2 a již zmiňovaný dvorek cca 59,75 m2 Tato nemovitost zaručuje i komfort a nadčasový design - příprava na předokenní rolety zajistí soukromí a tepelnou úsporu. Okna domu jsou s trojskly. Spotřebiče značek ORESI a MORA slibují kvalitu a spolehlivost, kvalitní vinylové podlahy v celém domě odolávají vodě a nabízejí snadnou údržbu, podlahové topení ve všech místnostech pro rovnoměrné rozložení tepla a úsporu nákladů, omyvatelná omítka na zdech je ideální pro rodiny s malými dětmi. Představte si, že vstoupíte do zbrusu nového domu, kde každý detail je navržen pro pohodlí a styl Vašeho života. Šumice jsou klidná obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nacházejí se v Dyjsko-svrateckém úvalu, asi 6 km západně od Pohořelic. Žije zde 297 obyvatel, výhodou je pouhé 3 km vzdálená obec Loděnice, kde najdete MŠ a ZŠ, což zajišťuje bezproblémový denní přístup ke vzdělání pro Vaše děti. Do Brna dojedete za cca 30 minut. Nejenže získáte nádherný domov, ale také investici, která s rostoucím tržním potenciálem zůstává stabilní. Pro lepší představu o možném budoucím stavu Vám přikládáme navíc i vizualizace koupelny, dětského pokoje, obývacího pokoje a ložnice. PENB uvádí třídu B - velmi úsporná. Nenechte si ujít tuto výjimečnou nabídku. S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

8 190 000 KčProdej / Rodinný / Šumice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt

Adamov, pronájem bytu OV 1+kk, 51,7 m2, novostavba – byt - Byty Blansko

Se souhlasem majitele Vám nabízíme k pronájmu byt 1+kk před dokončením výstavby o přibližné užitné ploše 51,7 m2, umístěný v druhém podlaží energeticky úsporné budovy v centrální části města Adamov. Bytová jednotka je orientovaná do klidové zóny a sestává z obytné místnosti s kuchyňským koutem (celkem 38 m2), malé koupelny s umývadlem, sprchovým koutem a toaletou (5 m2) a prostornější předsíně (8,7 m2). Okna jsou s výhledem na severovýchod – do zeleně a na řeku Svitavu. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s dřezem, sklokeramickou varnou deskou, vestavnou elektrickou troubou, vestavnou myčkou nádobí a mikrovlnkou. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem, vytápění je řešeno elektrickým akumulačním přímotopným tělesem, odpady jsou odváděny do vlastní ČOV objektu. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení - prodejna Albert, restaurace s možností oběda, drogerie, prodejna tabáku a pošta je v přízemí pod nabízeným bytem, zdravotní středisko a lékárna jsou vzdáleny tři minuty chůze, mateřská školka a škola do čtvrt hodiny. Okolí Adamova nabízí nepřeberně možností trávení volného času (cyklostezka podél řeky Svitavy, jeskyně Býčí skála a Jáchymka, několik přírodních rezervací). Vlaková zastávka na trati Brno – Blansko, zastávka MHD a autobusu směr Vyškov jsou vzdálené minutu od objektu. Cesta vlakem do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Bytová jednotka bude k nastěhování od 3.5., majitel preferuje dlouhodobý pronájem (ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo pár, popř. i s malým dítětem; případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 12 000,- Kč/měsíc, zahrnuje i úklid společných prostor. Elektřinu hradí nájemník ve vlastní režii, měsíční záloha na vodné a stočné je 350 Kč/osoba. Vratná kauce je ve výši tří měsíčních nájmů + provize realitní kanceláři 18 000 Kč.

12 000 Kč za měsícPronájem / 1+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům

Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí domu je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Dům je navržen tak, aby splňoval potřeby moderního života, zároveň poskytoval soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 590 000 KčProdej / Rodinný / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa

Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa - Domy Znojmo

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m² naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m², která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

7 590 000 KčProdej / Chalupa / Boskovštejn, okres Znojmochci zjistit více >

Stonařov, RD 4+1, pozemek 346m2, krb, zahrada - rodinný dům

Stonařov, RD 4+1, pozemek 346m2, krb, zahrada - rodinný dům - Domy Jihlava

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 v obci Stonařov. Jedná se o cihlový dům se sedlovou střechou, dvorem a zahradou. Celková plocha pozemku je 346 m2. V přízemí se nachází chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a wc. V půdní vestavbě najdeme pokoj s šatnou, kterou lze využít i jako pracovnu či prostor na spaní stejně jako současní majitelé, dále je zde prostor na další pokoj, koupelnu a wc, jenž si můžete dodělat dle vlastních představ. Vnitřní prostory prošly zdařilou rekonstrukcí, přibližně před 10ti lety byla dělána střecha a okna, dům je podřezaný a ještě čeká na zateplení a dodělání fasády. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápění je pomocí plynového kotle se zásobníkem nebo krbu na tuhá paliva a je zde i podlahové topení. U domu je terasa, na dvoře dílna a kůlna. Na zahradu je přístup i z druhé strany a lze na ni vjet autem. Obec Stonařov leží v okrese Jihlava, na trase mezi Mor. Budějovicemi a Jihlavou, od které je vzdálený cca 12 km. Najdeme zde ZŠ, MŠ, knihovnu, zdravotní středisko, potraviny, poštu, divadelní soubor, muzeum meteoritů a mnoho dalšího. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Financování Vám rádi zajistíme. Pro více informací, kontaktujte realitního makléře.

3 590 000 KčProdej / Rodinný / Stonařov, okres Jihlavachci zjistit více >

Zastávka u Brna, RD 4+2, zahrada 184m2, dvě bytové jednotky - rodinný dům

Zastávka u Brna, RD 4+2, zahrada 184m2, dvě bytové jednotky - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento prostorný rodinný dům 4+2 v malebné Zastávce u Brna, který je synonymem pro pohodlné bydlení a domácí harmonii. Podlahová plocha 110 m² a celková plocha pozemku 231 m² vám poskytne dostatek prostoru pro váš každodenní život. Zahrada o rozloze 184 m² je oplocená a připravená na vaše rodinné oslavy, dětské hry nebo lenošení s knihou v ruce. Cihlový dům prošel láskyplnou částečnou rekonstrukcí, budoucí majitel však musí počítat s další investicí. Střecha je nová - 2 roky i plastová okna, která zajistí dokonalou izolaci. Podlaha je téměř všude plovoucí, v kuchyni je praktické lino, v koupelně dlažba a v ložnici stylový vinyl. Dvě samostatné koupelny s WC zaručují pohodlí pro celou rodinu, jednu z koupelen bude nutné ještě zrekonstruovat, ale rozložení domu 2x 2+1 nebo 3+1 a 1+1 nabízí flexibilitu podle vašich potřeb. Ideální pro větší rodinu nebo jako investice s možností pronájmu části nemovitosti. Velkou výhodou je také možnost vybudovat další jednotku o dispozici 3+1 v podkroví - což jistě budoucí majitelé ocení jako skvělou investici. Dva samostatné vchody a další stavba o velikosti cca 43 m² přes cestu, která může posloužit jako garáž s letní kuchyňkou dodávají této nemovitosti další hodnotu. Ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel a vytápění? Na výběr máte mezi plynem nebo krbem pro romantické večery. Samozřejmostí jsou všechny inženýrské sítě. Další velkou výhodou je lokalita - do Brna dojedete autem za pouhých 15 minut. Tento dům není jen stavbou, je to místo, kde se budou psát nové příběhy vaší rodiny. Kde každý den začíná sluncem zalitou zahradou a končí u krbu s pohádkou na dobrou noc. Neváhejte a udělejte první krok k životu, po kterém toužíte. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte, jak se může tento dům stát vaším novým domovem. Majitelé si vyhrazují právo bydlet v RD ještě měsíc po zaplacení ceny na jejich účet, aby si mohli najít nové bydlení. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.

5 690 000 KčProdej / Rodinný / Zastávka, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Adamov, pronájem gastroprovozu, 71 m², kuchyně, sklad, sklep – komerce

Adamov, pronájem gastroprovozu, 71 m², kuchyně, sklad, sklep – komerce - Komerční Blansko

Se souhlasem vlastníka vám nabízíme k pronájmu objekt kuchyně bývalé restaurace v centrální části města Adamov. Nabízené prostory jsou součástí a.centra (zahrnuje i supermarket, drogerii, pizzerii, poštu a prodejnu tabáku). Prostory jsou velmi dobře přístupné jednak z parkoviště před objektem, jednak ze zadní strany příjezdem pro nákladní dopravu k dvěma zásobovacím rampám. Nabízené prostory sestávají z částečně vybavené kuchyně (26,5 m2) s přístupovými prostory od zásobovacích ramp (2,9 a 5,8 m2), z chodby s možností využití jako příruční sklad (9,4 m2), bezbariérového WC (4,0 m2), výlevny (1,8 m2) a sklepních prostor (20,3 m2). Do objektu je přivedena elektřina 230 + 380 V, plyn a voda (dodavatel - vodárenská společnost Adavak - má třetí nejlevnější vodné v JM kraji). Vytápění je zajištěno přímotopy, odvod odpadů je řešen ČOV. Prostory jsou využitelné např. pro gastroprovoz, rozvoz jídel, catering apod. Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Vlaková zastávka na trati Brno - Blansko je vzdálená minutu od objektu, cesta do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Autobus do Vyškova a MHD staví před objektem. Majitel preferuje pronájem prostor kompletně, nájemné je 8 000 Kč + služby, vratná kauce je tříměsíční nájemné, provize RK 12 000 Kč. Prostory jsou připraveny k předání do nájmu ihned dle dohody.

8 000 Kč za měsícPronájem / Restaurace / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt

Adamov, pronájem ateliéru 2+kk, 61,9 m2 – byt - Byty Blansko

Nabízíme Vám k pronájmu ateliér o přibližné užitné ploše 61,9 m2, umístěný v druhém podlaží čtyřpatrového domu v bývalé administrativní budově Adastu Adamov. Ateliér sestává z pokoje s kuchyňským koutem (27,5 m²), předsíně (3,9 m²), koupelny s rohovou vanou (4,4 m²), toalety (1,2 m²) a ložnice (24,9 m²). Okna jsou s výhledem na severozápad – jednak do zeleně, jednak na vlastní parkoviště. Pokoj s kuchyňským koutem je vybaven kuchyňskou linkou, s elektrickým sporákem s troubou, ledničkou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Další výbavou pokoje je stůl se čtyřmi židlemi, dvoulůžko a skříň. V koupelně je rohová vana a umývadlo. Vybavením pokoje je lůžko a několik skříní. K dispozici je připojení na internet. Ateliéru je napojen na centrální plynové vytápění (náklady na vytápění jsou zahrnuty v ceně nájemného); elektřina, vodné a stočné se platí na základě měsíčního vyúčtování. Pro bezpečné odložení např. jízdních kol je možné využít rozsáhlé společné prostory na podlaží domu. Ateliér je unikátně lokalizován cca 100 m od vlakové zastávky; dojezdová doba do Brna je 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení – obchodní centrum s restaurací a poštou je vzdáleno cca 100 m, vlaková zastávka 100 m, autobusová zastávka s přímým spojením do Vyškova je před domem, zdravotní středisko a lékárna do tří minut chůze. Ateliér je ihned k nastěhování, majitel preferuje dlouhodobý pronájem – ateliér je vhodný pro pár, případně s malými dětmi (případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 13 000,- Kč/měsíc (cena nájmu zahrnuje náklady na vytápění) + měsíční fakturace za spotřebovanou elektřinu a vodu. Vratná kauce je 26 000 Kč + provize realitní kanceláři 19 500 Kč.

13 000 Kč za měsícPronájem / 2+kk / Adamov, okres Blanskochci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – chalupa - Domy Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Chalupa / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

Křtiny, stavební parcela, 1.041 m2, elektřina, studna– pozemek

Křtiny, stavební parcela, 1.041 m2, elektřina, studna– pozemek - Pozemky Blansko

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1.041 m2, v obci Křtiny. V územním plánu je pozemek zařazen do zastavitelných ploch rekreace rodinné RI – rozvojová lokalita Z53b, tedy pozemky plochy rodinné rekreace. Max. podlažnost je 1.NP s případným obytným podkrovím, obdobného objemového řešení jako jsou nejbližší obytné budovy v této části obce. Jiné požadavky na prostorové uspořádání ploch a podmínky ochrany krajinného rázu nebyly změnou stanoveny, původní maximální půdorysná plocha objektu rodinné rekreace 100 m2 byla zrušena. Z pozemku je nádherný výhled do okolní krajiny, kde se nachází lesy, louky a pastviny. Na tomto sluncem zalitém pozemku není žádná stavba a je celý zatravněn. Pozemek je přístupný z veřejné komunikace a na hranici pozemků je elektřina. Přívod vody se řeší studnou, či vrtem. Kanalizace ČOV/septik. Městys Křtiny se nachází v Moravském krasu v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, zhruba 16 km severovýchodně od centra Brna a 10 km jihovýchodně od Blanska. Žije zde 808 obyvatel. Křtiny jsou považovány za vstupní bránu do střední části Moravského krasu a patří k mariánským poutním místům. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

info v RKProdej / Bydlení / Křtiny, okres Blanskochci zjistit více >

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – komerce

Blažejov-Oldřiš, penzion Špejchar, zahrada, bazén – komerce - Komerční Jindřichův Hradec

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zavedenou chalupu Špejchar v obci Blažejov-Oldřiš nacházející se v Jižních Čechách. Původní statek z roku 1860 byl několika rekonstrukcemi, z nichž poslední proběhla v roce 2011, přestavěn na rekreační chalupu s venkovním posezením, bazénem, finskou saunou a parkováním. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 16 160 m². V přízemí budovy se nachází dominanta celé obytné části - společenská místnost o výměře 80 m². Dále se zde nachází kuchyně, finská sauna, koupelna, technická místnost a dvě toalety. V patře se nachází dva dvoulůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové, které jsou oba rozděleny na dvě ložnice, z nichž se jedna nachází v podkroví. Ke každému pokoji náleží koupelna s toaletou a sprchou. Celková kapacita lůžek je 12 + 2 přistýlky. Ve společenské místnosti se nachází krbová vložka, která zajišťuje centrální vytápění celé nemovitosti, dále se zde nachází další krb pro navození atmosféry během chladných večerů. Pro doplnění vytápění jsou v nemovitosti umístěny elektrické přímotopy. Dům má vlastní zdroj vody a odpad je řešen septikem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Dům nabízí spoustu možností využití, od pokračování v zavedeném podnikání až po přestavbu na rozsáhlý rodinný dům. Kromě ubytovacích služeb je dům aktuálně využíván i jako školící středisko. K rekreaci zde nalezneme zastřešený bazén ohřívaný tepelným čerpadlem, což zvyšuje komfort a prodlužuje možnost koupání. V okolí se nabízí mnoho možností aktivního vyžití od cykloturistiky, houbaření až po golfová hřiště. Nedaleký Jindřichův Hradec zajišťuje veškerou občanskou vybavenost až už pro ubytované turisty a nebo pro stálé obyvatele domu. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

info v RKProdej / Ubytování / Blažejov, okres Jindřichův Hradecchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 209

TOPlist